PCB LM3886 priekinio ir galinio garsiakalbio apsauga integruotas stiprintuvas valdybos nepriklausomas vėliau įvesties dizaino 150*95mm

PCB LM3886 priekinio ir galinio garsiakalbio apsauga integruotas stiprintuvas valdybos nepriklausomas vėliau įvesties dizaino 150*95mm

p24808

Nauja

Yra sandėlyje

€5.97 €4.48
Vnt.

Žymos: valdybos garsiakalbis, max6675, lm3886 pcb, modul stiprintuvo valdyba, galios stiprintuvo pcb dizainas, stiprintuvo pcb plokštės visiškai, garsiakalbio apsauga 10, ic lm3886, garso pcb, amplifier pcb gc.

Produkto vadovas:

1. Grandinės plokštės PCB yra pagamintas purškiant tin ant 1.6 mm stiklo pluošto valdybos padas, dydis: 150*95mm, skylė, kad atstumas tarp dviejų žetonų yra 52mm.

2. Sukabinimo kondensatorius palaiko iki 25mm centrinis kondensatoriai, ir filtro kondensatorius palaiko iki 25mm bull-koja kondensatoriai.

Savybės:

1. Lengva įdiegti, LM3886 lustas yra sukurtas ant tos pačios pusės, nėra kliūtis priekyje, tai labai patogu nustatyti chip.

2. Griežtai laikytis principo " vienas taškas, įžeminimas ir atskiras didelis-dabartinė žemės ir mažos srovės žemės išdėstymą, todėl valdyba mažai triukšmo beveik nesigirdi.

3. Padidinti nepriklausomas įėjimas dizaino galiniai scenoje, kuri gali būti suderinta su kitomis fronto lentos. (Grynas galiniai-etapas įvesties terminalą yra input2, ne lydmetalis potenciometras, kai jį naudoti.)

4. Maitinimo relės priima maitinimo įtampos stabilizavimo bloko ir šilumos kriaukle yra pridėta, kuris yra stabilus ir patikimas.Bendrosios galios stiprintuvo lentos naudoti srovės ribojimas varžai į maitinimo relės, kurios yra lengvai paveikė įtampa.Įėjimo įtampa yra didelė, relė įkaista, įvesties įtampa yra maža, relė yra ne sandariai uždarytas, ir kontakto varža yra didelė.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai