200pcs Sandarinimo Vašku Box Set Antspaudas Stamp Granules Senovinių Amatų Paketas Vestuvių Vaško Antspaudas Senovės Sandarinimo Vaško Antspaudas Formavimo Priemonės

200pcs Sandarinimo Vašku Box Set Antspaudas Stamp Granules Senovinių Amatų Paketas Vestuvių Vaško Antspaudas Senovės Sandarinimo Vaško Antspaudas Formavimo Priemonės

p25007

Nauja

Yra sandėlyje

€2.74 €1.67
Vnt.

Žymos: rosegold sandarinimo vaškas granulėmis, "amazon" sandarinimo vaškas granulėmis, 100vnt derliaus sandarinimo vašku, raudona sandarinimo vaškas granulėmis, 100 gabalas antspaudas vaškas granulėmis, vario sandarinimo vaškas granulėmis, sandarinimo vašką granulėmis dėžutę, sandarinimo vašką granulėmis žalia, sandarinimo vašką granulėmis balta, senovės sandarinimo vaškas granulėmis.

200pcs/box Retro Aštuonkampis Gaisro Tapybos Tabletes, Sandarinimo Vašką Grūdų Derliaus Vaško Antspaudas Stamp Tablet Granules Paketas Vestuvių Štampavimo

Ypatybė:

1. Naudoti dažų rašiklis spalva, ir padarė sandarinimo vašku monetų yra gražus ir patogus, šviesą ir elegantiškas, ir klasės dovanos didinamas iš karto.

2. Retro ir elegantiška, rankų darbo, dovana, sandarinimo vašką, paslaptis, sandarinimo vašką ir kt., pilnas retro literatūros ir meno atmosferoje ir visą literatūros ir meno stilius.

3. Kad sandarinimo vašku monetas, prašome naudoti išleisti knygą, ruonių ir palaukite kelias sekundes, tada ji gali būti lengvai pašalinta.

Specifikacija:

Medžiaga: vaškas

Aišku, dėžutė dydis: 12.8*7.5*2cm/5.04*2.95*0.79 į

Spalva: A, B, C, D

Kiekis: 10 tinklai/box, kiekviena maža tinklelis turi apie 20 grūdai, o iš viso yra apie 180-220 grūdai (prašome suprasti, kad yra šiek tiek skiriasi, dėl pakavimo klaidos ir grūdų kiekį kiekvienoje tinklelis)

Naudojimas: specialios paskirties vaško antspaudas

Taikoma kartų:

1. Muitinės, saugumo, bankų, draudimo, teismų ir kitų padalinių.Kovos su klastojimu tabako/alkoholio/arbatos pramonės pakuotė, kovos su klastojimu kosmetika.

2. Aukščiausios klasės amatų ir dovanos, kanceliarinės prekės, dienos poreikius, amatų dovanos, kvietimas.

3. Dėl svarbių dokumentų ir privačių suvenyrai, siekiant išvengti vagystės, taip pat ruonių objektą, sandarinimo vašką ir specialus antspaudas negali būti naudojamas.

4. Asmens rankų darbas, vadovas sąskaitą, meno PASIDARYK pats, sausų gėlių, dovanų pakavimas ir pan.

Pastaba:

Spalva vaškas grūdai kostiumas yra fiksuotas, o ne pasirinktinai.Ačiū pakavimo klaidos, grūdų kiekį kiekvienoje grotelės yra šiek tiek kitokia.Prašome suprasti.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 dėžutė x Sandarinimo Vašku Grūdai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai