Natūralus rožių kristalų lazdele galvanizavimo taško kristalų lazdele skiltyje gydymo qi - venų švytuoklės

Natūralus rožių kristalų lazdele galvanizavimo taško kristalų lazdele skiltyje gydymo qi - venų švytuoklės

p25111

Nauja

Yra sandėlyje

€36.92
Vnt.

Žymos: crystal pendulum, kristalų pakabukas, reiki, akmuo kristalas, chakra švytuoklės, metalo švytuoklės, stalas švytuoklės, pakabukas akmens, švytuoklės stendas, švytuoklės.

Pastaba:

Kiekvienas produktas yra grynas natūralus ir unikalus, ne visai tas pats. Kai kurie produktai gali atsirasti įtrūkimų, šie įtrūkimai susidaro natūraliai, bet nėra kitų objektų žalą

Prašome atkreipti dėmesį, kad dėl produktų partijos yra skirtingos, dydį ir spalvą, gali būti šiek tiek klaidų, tikiuosi, jūs galite suprasti. Ačiū!!!!

Mokėjimo

*Kainą baigti per 7 dienas po apmokėjimo. Prašome įsitikinkite, kad jūsų sąlyginio DEPONAVIMO sąskaitą"gavėjas"adresas yra teisingas.

Transportavimo ir tvarkymo

*Daiktų bus per standartinę tarptautinis pristatymas iš Kinijos Po pristatymas su sekimo numeriu.

*Aš būsiu gavęs mokėjimą per 3 dienas po pristatymo. Paprastai per 30 darbo dienų atvykti. Jei jums reikia EMS pristatymas, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Mes siūlome šiuos pristatymo būdus:

1. SAL transporto SAL pristatymas trunka apie 18-30 dienų. Pigiau ir greičiau

2. Oro (oro trunka apie 15-20 dienų, greičiau, bet brangus)

3. EMS (shipping EMS trunka apie 6-10 dienų. Greičiausias, bet labai brangus)

4. Jūra, laivybos(pristatymas trunka apie 45-60 dienų, jūs geriau ne pasirinkti Nuotolių laivybos jei neturite kantrybės laukti taip ilgai laiko apie 2 mėnesius. pigiausias, tačiau labai lėtai)

Kartu pristatymas

*Džiaugiuosi, kad per 7 dienas bus siunčiami su win/pirkti prekes derinama.

*Tik jūsų sumokėjus tik siūlome kartu laivybos nuolaida. Prašome palaukti visų aukcionų pabaiga. Pasibaigus, prašome siųsti man kartu sąskaitą laišką, jei aš nepadarė.

Grąžinimo politika

*Jei nesate visiškai patenkinti, prašome susisiekti su manimi. Elementai gali būti gautos per 7 dienas po to, Sugrįžti ir gauti 100% grąžinimo.* Parodyti elementus, kurie turi saugoti originalioje pakuotėje ir originalioje pakuotėje ir ne dėvėti, ar pakeista.

Sąlygos

Duomenys, gauti po apmokėjimo per 3 dienas po pristatymo.

Jei pašto prekė yra pažeista, aš gali grąžinti siuntimo išlaidas ir atlyginti jums šiek tiek pinigų.

Aš per Kinija paštu siųsti sklypo. Jei paketą paštas yra prarastas, galiu išsiųsti siuntinį ar visiškai grąžinti pinigus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai