Nauja Katė Žaislai Su Pele Nuotolinio Valdymo Wireless Rc Modeliavimo Pelės Žaislai, Elektroniniai Pelių, Žiurkių Žaislai Naujiena Pet Supplies

Nauja Katė Žaislai Su Pele Nuotolinio Valdymo Wireless Rc Modeliavimo Pelės Žaislai, Elektroniniai Pelių, Žiurkių Žaislai Naujiena Pet Supplies

p25671

Nauja

Yra sandėlyje

€3.57 €2.14
Vnt.

Žymos: už žiurkės, vištienos lizdą, elektroninių pelės žudikas, rc gyvatė, kačių žaislas, katė žaislas, kamuolys nuotolinio valdymo katė, rinkinys rc, dėl kačiuko žaislas, durų gato.

Tinka Naminių Šunų Kramtyti Dantimis Gyvūnų Formos Pet Pliušinis Vokalo Žaislai

Aprašymas:

Pelių kačių žaislai skatina fizinę žaisti ir psichikos stimuliavimo, apeliuojant, kad jūsų katės natūralūs instinktai.Jūsų katė turi užtikrinti visavertį žaisti patirtį, suteikiant jiems su nuotolinio valdymo pultu, pele žaislas, kad eksponatų realus atsitiktinis judėjimas, pradedant, stabdymo, ir sustoja, kaip nekilnojamojo pele.

Pelės žaislo dydis 15 x 6cm / 5,9 x 2,4 colių, ji galėtų daugiau didelių, nei realus pelė, ir nuotolinis valdymas, dydis 10 x 4cm / 3.93 x 1.57 colių. (Pastaba: Baterija nepridedama, nemaišyti su skirtingų rūšių baterijų)

Nuotolinio valdymo pelės žaislas turi realią išvaizdą, pagaminti iš aukštos kokybės, aplinkos ABS plastiko ir realus dirbtinis, kad ji atrodo kaip tikra pele.Pelės žaislas gali lengvai pritraukti dėmesį katės ir vaikai, ir žaisti su jais.

Juokingi elektroninių pelės žaislas su papildoma RC belaidis nuotolinio valdymo, kuri leidžia vaikams su judėjimo kontrolės pelės žaislas atstumas lengvai.

Tinka šeimoms su vaikais ir naminiais gyvūnais, belaidė pelė žaislai taip pat gali būti naudojamas kaip dovana per vakarėlius, šventes, tokias kaip Helovinas, April Fool ' s Day, ir Kalėdų padidinti įdomus ir juokas tarp šeimų.

Pateikiama: 1 × pet žaislas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai