Su USB3.0 Šilumos Išsklaidymo 4K 1080P Home Office Live " Transliacijų Įrašymas Filmavimo Kortelės Grabber High Definition

Su USB3.0 Šilumos Išsklaidymo 4K 1080P Home Office Live " Transliacijų Įrašymas Filmavimo Kortelės Grabber High Definition

p25931

Nauja

Yra sandėlyje

€18.79 €15.59
Vnt.

Žymos: captur kortelės, filmas šildytuvas, hdv vaizdo įrašymo kortelė, 4k užfiksuoti, silicio plokštelių, hdmi capture card, 4k užfiksuoti hdmi, ati vaizdo įrašymo kortelė, tivo transliacijos tv, veb vaizdo įrašymo kortelė.

Savybės:

HDMI-suderinama su USB 3.0: USB3.0 HDMI suderinamus hd vaizdo korta, visi metalinis korpusas, gera šilumos išsklaidymo poveikį, pailgina tarnavimo laiką,

Ratai nemokamai: Ne atsisiųsti tvarkyklę, plug and play, HD live, paprastas ir patogus

1080 HD: Palaiko iki 1920 x 1080 HD video rašymas ir registravimas

Parama: Parama, suderinamas su "Windows", "Linux", už OSX sistema

Nešiojamieji: Kompaktiškas nešiojamas USB nemokamas maitinimas, plug and play

Live transliacijos: 4K HDMI-suderinama hd kortelę, gimęs live transliacijos, tinka kompiuterio ir mobiliojo telefono vaizdo įsigijimo, už PS4, jungikliams, kamera, ir t.t

Platforma: Jis visiškai palaiko visos pagrindinės live transliacijos platformų, suderinama OBS, už XSplit, už Douyu, už Huya, už Douyu, už Hime ir kt., ir yra live transliacijos asistentas visų pagrindinių platformų, pavyzdžiui, palaikomų platformų būti douyu, už YY, už taobao, už Letv debesis, liudytojas, dėl panda, už zhanqi, už aodianyun ir kitų bendrojo lavinimo live transliacijos platformų.

4K60FPS Vaizdo : 4K60FPS poveikį, HD vaizdo kokybė, aišku, spalvas, subtilus nuotrauką.Mūsų kortelę su 3,5 mm Mikrofono Įvestis,paramos Mic-in komentaras.Jis gali vieną HDMI suderinamus 4k60FPS įvesties, išvesties HDMI-suderinama 4K60FPS ir USB 108060FPS signalus.

ZERO Latency HDMI-suderinama Loopout: nėra latency kai naudojate HDMI-suderinama ciklas port, HDMI suderinamus ciklas uostas yra labai naudinga, kai jūs darysite žaidimas live streaming.

Specifikacija

Medžiaga: Metalas

Spalva: Juoda

Dydis(L x W x H): Apie 72 x 59 x 16mm/2,8 x 2.3 x 0,6 colių

Suderinamumas: Windows, Linux, už OSX bendrojo lavinimo sistemos, pritaikytos už OBS, už Potplayer ir kitų įrašymo programinė įranga

Priimančioji sąsaja: USB3.0 didelės spartos sąsaja. 360MB/S perdavimo juostos plotį.

Įvesties interfac: 4K 60HZ HDMI-suderinama hd vaizdo signalą.

Garso įvestis: 1 kanalas, LPCM garso signalas

Žiedas iš išėjimas: 1 kanalas 4K 60Hz HDMI-suderinama hd audio andvideo signalo išėjimas,

HDMI-suderinama įvesties rezoliucija: 3840*2160 60HZ 1920*1080P60fps. 720P.

Perdavimo greitis: HDMI suderinamus:300MHZ

Vaizdo įrašas : atitinka uv C (USB vaizdo klasės) specifikacija.

Audio : atitinka uv C (USB vaizdo klasės) specifikacija.

Išvesties spalvų erdvė: MJPEG

Parama Windows 10, 8.0, 7 (X86, X64 /Linux Ubuntu14.04 /OS X 10.10/Android 7.0 arba virš

Sistema: Desktop: Inter Core i5-3400 + GT630 arba virš

Nešiojamas kompiuteris: Intel Core i5-3400 GT735 ar aukščiau.

: i5quad - core, ar aukščiau.

Parama trečiosios šalies programinės įrangos: už OBS Studio, Windows MediaEncoder, už FlashMedia Live Encoder (skirta "Windows", " mac OS X).RealProducer Plus (Windows):;VLC (Windows, OS x, Linux); QuickTimeBroadcaster (OS X) "QuickTime Player" (OS X); Wirecast (Windows, už OSX):VMix (Windows); Potplayer (skirta "Windows") ir kt

Pakuotė:

1pc x Vaizdo plokštė

1pc x USB Kabelis

1pc x Vartotojo Vadovas

Skelbimas:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1) Mes priimame Ali Vakarų Sąjunga, TT, PP ir mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, turi būti pateiktas per 7 dienų nuo užsakymo.

Grįžti & Grąžinti

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau th

yra 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.NĖRA EXCEPTIO NS!Pristatymo kaina bus ne pirkėjo išlaidas.

2) All returned items MUST BE in the original packaging and you MUST PROVIDE us with the shipping tracking number, specifi c reason for the return, and your order number.

3) We will refund YOUR FULL WINNINNG BID AMOUNT except shipping cost, upon receipt of the item in its original condition a nd packaging with all the components and accessories included.

1) 12 months Manufacturer’s limited Warranty for defective items (excluding items damaged and/or misused after receipt).Accessories come with a 3-month warranty.

2) Defective items MUST BE reported and returned within the warranty period (and in the original packaging, if possible).You must tell us what the defect is and give us your order number.WE DO NOT REPAIR OR REPLACE ITEMS WITH AN EXPIRED WARRANTY.

We maintain high standards of excellence 5 STARS, and strive for 100% customer satisfaction!

Positive Feedback is very important to us.We request that you contact us immediately BEFORE you give us neutral or negative feedback.So that we can satisfactorily address your concerns.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai