Subraižyti Išjungti Plakatas Namų Sienų Apdailai Patvarus Spausdinti Plakato Baigimo Kalėdų Padėkos

Subraižyti Išjungti Plakatas Namų Sienų Apdailai Patvarus Spausdinti Plakato Baigimo Kalėdų Padėkos

p26537

Nauja

Yra sandėlyje

€13.92 €8.63
Vnt.

Žymos: xr iphone atveju planeta.

Kulka taškų:

1. Jūs gausite 60 unikaliai redagavo 4x6 colių įstrižainės vaizdus.Tai ne klijai, jums reikia juosta arba klijais nagai klijuoti juos ant sienos.Kiekvieną energingas nuotrauka spausdinama ant archyvas-kokybės popieriaus, ir dar tamsoje, turtinga spalvų gama ir gražus matinis poveikį.

2. Jums vizualinį malonumą: Šis koliažas žaidimas yra sukurtas, smėlio spalvos modelius, įskaitant mergina ir violetinė.Po dekoravimo, jūs galite atsipalaiduoti ir mėgautis šias nuotraukas, laikas nuo laiko.

3. Ne tik būdas apdaila: gražus koliažas rinkinys taip pat gali papuošti savo gyvenamąją vietą, daug būdų.Taip, 1: populiariausias būdas yra įklijuokite juos ant sienos be jokių įskilimų, ir tada paversti juos į nuotraukų siena.2 būdas: Sustabdyti šiuos plakatus ant banerio, galite sustabdyti juos vertikaliai ir horizontaliai, tiek stilių, galite puikiai tinka jūsų namuose.

4. Platus pritaikymas: jūsų draugai, klasiokai, kambariokų, seserys, pusbroliai, pusseserės, kolegų ir pan., tai yra taip pat gera dovana pasirinkimas.Jūs galite pateikti šio padoraus dovana gimtadienius, padalos, Padėkos, Kalėdų, Naujųjų Metų ir kitoms progoms.

5. Mergaitėms rožinės ir violetinės stiliaus, atspausdintas ant aukštos kokybės vario popieriaus su gėlių ir lapų, patvarus.

6. Mes daugiau laiko praleisti patalpose, žiūri į sieną kaip mes norime.Tikimės, kad šių gražių estetiniai vaizdai gali pridėti violetinės saulės šviesos, kad sienos ir pareikšti šypsena veide.

Aprašymai:

Pavadinimas: 60pcs, raudonos spalvos, tapyba

Dydis: 4 * 6 cm

Medžiaga: 200g dvigubai vario popieriaus

Bruto svoris: 230g

Taikymo sritis: sienos lipdukai, nuotraukų rėmeliai, salės, miegamieji, staliniai kompiuteriai, ir tt.

Pakuotė:

60*Dažymas

Pakavimo sąrašas

60*Dažymas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai