Spalvingas Kamuolys Kubo Žaislas 3x3x3 Magic Cube Stickerless Kubo Galvosūkį Profesinės Greitis Kubeliai Švietimo Žaislai Studentams

Spalvingas Kamuolys Kubo Žaislas 3x3x3 Magic Cube Stickerless Kubo Galvosūkį Profesinės Greitis Kubeliai Švietimo Žaislai Studentams

p26576

Nauja

Yra sandėlyje

€1.70 €1.10
Vnt.

Žymos: stickerless, mūrinis cubing, Kubas Žaislas, vidutinio 3x3 greitis kubas, kaina kubeliai, bžūp kubeliai, 3x3 kubas, rubiko kubas, kubas magija, yj 3x3 greitis kubas.

Kulka Taškų:

1、Puiki Dovana: Idėjos vaikų, mergaičių, berniukai, paaugliai ar suaugusieji: Gauti 3x3 kubo žaislas, ir pateikti juos su klasikinės iššūkis puzzle žaidimas, kuris niekada eiti anapus stiliaus.

2、Spalvų Atitikimo Puzzle: trečia-kad kubo žaislas yra labiausiai paplitusi kubo žaislas.Mėgaukitės spalvų dėlionė, kuri gali sukurti savo išmintį ir žaisti amžina ir amžinas žaidimas.

3、Aukštos kokybės Medžiagos: derinys iš aukštos kokybės medžiagų, yra kompaktiškas, įdomu ir smagu, ir medžiagų, yra stiprūs ir gali būti pasukti greitai.

4、Tinka: Tinka žmonėms, amžius nuo 3 iki 99. Tai yra sudėtingas žaidimas žaislas, kuris pašalina impetuousness, vėjas, slėgio, ir labai tinka vaikų gimtadienio dovanos, kuriomis vaikai galėtų padidinti savo naujoves.

5、Efektyviai Naudojama: Stebėjimo gebėjimus, vaizduotę, gebėjimą, mąstymo gebėjimų, praktinių gebėjimų, erdvinę vaizduotę, loginį mąstymą, reakciją, gebėjimą ir kt.Jie yra naudojami efektyviai!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Apvalių Rutuliukų Trys-Kad Kubo Žaislas

Dydis: apie 6*6*6cm/2.36*2.36*2.36 į

Įpakavimas: dėžutė spalva

Medžiaga: plastikas

Svoris: apie 82g, kurių pakuotė

Pakavimo kiekis: 240/box (2 vidinės dėžės)

Dėžutės dydis: apie 40*34*55cm/15.75*13.39*21.65 į

Pakavimo Sąrašas:

Kubo Galvosūkį Žaislas*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai