Prieskonių stalčiuko lipnios tvirtinimo prie Sienos Įrašą Kabineto Organizatorius Ingredientas Stiklainius Nustatyti Priemones, Prieskonių Butelio Laikiklį Kabinti

Prieskonių stalčiuko lipnios tvirtinimo prie Sienos Įrašą Kabineto Organizatorius Ingredientas Stiklainius Nustatyti Priemones, Prieskonių Butelio Laikiklį Kabinti

p26651

Nauja

Yra sandėlyje

€3.90 €2.54
Vnt.

Žymos: prieskonių virtuvės organizatorius, lentynos organizatorius, turėtojo žyma, dėl prieskonių, ika saugojimas, vyrai stalčiuko, kabo organizatorius didelis, sukasi aštrus stovo, aplankas plastikinis organizatorius, vyrų sienos organizatorius.

Bendra Informacija

Plastiko Tipas:PE Ypatybė:Tvarus, Įžuvinti Funkcionalus išplanavimas:Daugiafunkcį Matmenų tolerancija:

Savybės

*Prieskonių gripper įrašą juosteles laikyti kiekvienos atskiros prieskonių indelį, todėl net ir retai naudojami prieskoniai yra lengva rasti.bus paversti savo purvinas sandėliukas į organizuotas vienas, *Lengva įdiegti: Ateina su stipriais lipnios juostelės.Galite klijuoti ant sienų, virtuvės spintelių dureles ar jų viduje virtuvės duris. *Puikus erdvės taupymo: Išvalo daug vietos jūsų spintoje.Šis stovas yra labai patogus ir efektyvus, plastikiniai prieskonių butelių. *Supjaustyti juostelėmis, ne bet kokio ilgio, kad tilptų savo erdvę, gauti savo prieskonių buteliai sudėlioti kaip spice rack nėra. *Taip, išlaikyti visi prieskoniai jums naudoti maisto ruošimui patogiai įsikūręs ir lengva rasti.

Pastaba:

Būdų, kaip padidinti klampumo spice rack: 1. Nuvalykite sienos/kabineto švarus, prieš pradėdami naudoti 2. Naudoti karšto oro plaukų džiovintuvas smūgis juostos vieną minutę, kad klampumas bus stipresnis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai