3M Stiprus Dvipusis AdhesiveTape Baltos Apvalios Aikštės Eva Putų Gumos Vandeniui Tvirtas Vientisas Putų Lipni

3M Stiprus Dvipusis AdhesiveTape Baltos Apvalios Aikštės Eva Putų Gumos Vandeniui Tvirtas Vientisas Putų Lipni

p26672

Nauja

Yra sandėlyje

€1.67 €1.42
Vnt.

Žymos: Putų Juosta, eva putų tiko mėlyna, round sticky foam, dvipusis sponge 3mm, akustinis langą, betmenas veidrodis, 200mm dvipusės lipnios, eva putų juosta, 335i tarpinis aušintuvas, juoda lipni putų.

Aprašymas:

Tipas: Dvipusis Juosta

Kiekis: 50pcs

Tipas: Dvipusis Juosta

Dydis: apie 4*4*0.15 cm/1.57*1.57*0.059"

Medžiaga: Putų

Savybės :

1. Labai bond atitinkanti pati akrilo putų juostelės turi lipnias abiejų pusių skatinti puikų sukibimą įvairių paviršių.

2. Medžiaga---Pagamintas iš EVA putų, sveikas ir patogus naudoti, su stipria juoda klijai, gali atnešti jūsų patogumui lengvai, tik klijai jį!

3. Lengva Naudoti---Šių putų pagalvėlės yra lengva valdyti ir galite klijuoti gerai, tiesiog nuplėškite plėvelę, iš vienos pusės, ir kreiptis į pasirinktą vietą, tada nulupkite kitos pusės, ir lazdas į pasirinktą vietą.

4. Įsitikinkite, kad paviršius objektas yra lygus ir švarus prieš pradedant jį naudoti, siekiant užtikrinti, kad klijai yra stipresnis.

5.Platus Taikymas---Gali būti taikomas klijuoti daug panašių ir skirtingų medžiagų kartu, pavyzdžiui, metalo, popieriaus, medienos, dažų, stiklo, plastiko, audinių ir pan., labai naudinga jūsų gyvenime.

Sąrašas:

50pcs ARBA 20 vnt Dvipusis Juosta

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai