4.5-19 L, Automatinis Guzas Vandens Butelį, Elektros, Geriamo Vandens Siurblys Dozatorius Nešiojamas USB Mokestis Butelį Vandens Siurblys

4.5-19 L, Automatinis Guzas Vandens Butelį, Elektros, Geriamo Vandens Siurblys Dozatorius Nešiojamas USB Mokestis Butelį Vandens Siurblys

p27075

Nauja

Yra sandėlyje

€13.24 €9.27
Vnt.

Žymos: bico vandens siurblys, cc, 2 priemoka, sulankstomos, sulankstomos vandens butelis, vandens dozatorius siurblys elektroninis, commercial water dispenser parts, vandens butelis siurblys usb jungtį automatinis gerti, titnagas, mano, balionėlis vandens dozatorius.

Specifikacija:

Dydis: 6.6 x 13cm

Spalva: juoda/balta

Įkrovimo laikas: 3 val.

Medžiaga: ABS+ Elektroninis komponentas

Baterija: 1200mA

Maitinimo metodas USB

Vardinė įtampa: 5 V)

Nominali galia: 4 (W)

Nominalus dažnis: 5 (Hz)

Paketas apima: 1 siurblys

Savybės:

Saugos ir sveikatos: siurblys yra pagaminti su aukščiausios kokybės, išvado vamzdis yra pagamintas maisto laipsnį 304 nerūdijančio plieno, o minkštas vanduo sugeria vamzdis yra pagamintas iš geros laipsnį silikono,netoksiškas, saugus žmogaus organizmui naudoti kasdien.Taip pat minkštą vamzdelį, gali būti pašalintas nuplauti lengvai.

Vandens duoti vamzdis gali būti pasukti 360 laipsnių, kuri leidžia jums reguliuoti kryptimi, kad patogu jūsų imtis vandens.

Fiksuotas kiekis: Atnaujinti dizainas, 600ml garsumo klavišą į siurblio gauti 600ml vandens vienu metu tiesiog.

Aukštas suderinamumas: Tai elektrinis vandens dozatorius yra tinkamas daug įvairių fasuoto geriamojo vandens, yra suderinama su 4.5 L/7.5 L/10L/11.3 L/18.9 L vandens butelį.

Tylus darbas: Dirba tyliai, suteikia jums ramioje poilsio aplinką net galite naudoti lova.

USB įkrovimo vandens dozatorius: vidinė įkraunama baterija leidžia jums imti ji su USB laidu, nereikia susisiekti su maitinimo laidu naudoti.Ji veikia 8-10 barelių vandeniu, po to pilnai įkrauta.

Puikus naudoti gyvenamasis kambarys, miegamasis, treniruoklių salė, biuro, virtuvės, kur jums reikia vandens ir taupymo problemų iš kėlimo sunkiųjų barelį vandens.

Pakuotės Sąrašas:

1 * Automatinis Bump

Produkto Nuotrauka:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai