8pcs Gamyklos Skristi Spąstus Stabdžių Lipti Atgrasymo Sienos, Tvoros Balkonas Repeller Paukščių Smaigalys Railling Sodo, Nerūdijančio Plieno Kenkėjų Stop

8pcs Gamyklos Skristi Spąstus Stabdžių Lipti Atgrasymo Sienos, Tvoros Balkonas Repeller Paukščių Smaigalys Railling Sodo, Nerūdijančio Plieno Kenkėjų Stop

p27407

Nauja

Yra sandėlyje

€18.26 €14.06
Vnt.

Žymos: ventiliatorius skristi atstumiantis, grindų plieno šuoliai, stop stop, "pasidaryk pats" katė atgrasymo, atstumti, rūkas ju, stabdžių karvelis, kenkėjų atstumti, bird spike, balandžių spąstus.

Aprašymas:

Medžiaga: Pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, kurios gali būti naudojamos ilgą laiką.

Funkcija: Ji ne tik atgrasyti nuo paukščių ir kitų gyvūnų iš iškrovimo ir tupėjimas ant laktos, o ne sukelti rimtą žalą į juos.

Stabdžių Lipti: Šių grėsmingas ieško paukščių užtvara šuoliai taip pat užkirsti kelią įsilaužėlių ir kitų įsibrovėlių nuo laipiojimo ant savo tvoros.

Naudojimas: Puikiai tinka top-sienų, stogo, palangės, balkonai, turėklai, gatvių lempų ir kitų vietų, kur paukščiai gali ilsėtis.

Lengva Įdiegti: smaigalys juosteles paukščiai turi iš anksto išgręžtas skyles palei pagrindo.Jie skirti greitai ir lengvai montuojama.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva: Sidabrinė

Dydis(L x W x H): apie 330 x 28 x 100 mm

Kiekis: 8pcs

Pakuotė:

8pcs x Paukščių Šuoliai

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai