2vnt PASIDARYK pats Automatinė Laistymo Sistema, Judančių Vazoninių Augalų Waterer Butelius Vandens, Lašelinę Laistymo Įrenginį, Augalų, Gėlių Laistymo Sistemą

2vnt PASIDARYK pats Automatinė Laistymo Sistema, Judančių Vazoninių Augalų Waterer Butelius Vandens, Lašelinę Laistymo Įrenginį, Augalų, Gėlių Laistymo Sistemą

p27972

Nauja

Yra sandėlyje

€6.69 €3.35
Vnt.

Žymos: irigation laistymo sistemos, automatinis vandens sistema, nešiojamieji elektroniniai komponentai, vėžys marškinėliai, drip water, stendas lašelinę butelis, pilka laistymo sistemos, irrig, automatic watering of indoor plants, elektroninių komponentų.

Savybės:

Lengva įdiegti

Butelis varva prietaisas su aštrus smaigalys yra lengva būti įdiegta į dirvą žemės, jokių sudėtingų diegimo procesą ir kitų priemonių poreikis.Tiesiog įdėti laido galvą į vandenį.

Automatinė

Automatiškai reguliuoti varva greitis, atsižvelgiant į skirtingų dirvožemio sausas situacijose, nereikia laistyti augalų dažnai, puikus pasirinkimas verslo kelionės, rūpinasi savo augalų gerai, kai esate ne namuose.

Tvarios medžiagos

Pagamintas iš aukštos kokybės PP ir keramikos medžiagos, bekvapis, netoksiškas, fadeless, dėvėti, atsparus, kietas ir patvarus, turinti ilgai naudojant gyvenimo trukmę, puikiai tinka vidaus ir lauko aplinka, nebijo blogo oro.

Kompaktiškas

Butelis varva prietaisas yra tik 11*3cm/ 4.32*1.18 colių(L*D), kompaktiškas ir praktiškas, patogus atlikti, o ne užima daug saugojimo vietos, praktinių vieno vazoninių augalų naudojimas.

Taikymo sritis

Butelis varva prietaisas su ilgą laidą, turi ne reikalavimas vandens konteinerio formos, plačiai tinka dubenį, butelis, kibiras, cisterna ir t.t., būtina priemonė namų balkono augalų.

Specifikacija:

Tipas: butelis varva prietaisas

Kiekis: 6pcs

Medžiaga: PP + keramika

Spalva: balta

Dydis: 11*3cm/ 4.32*1.18 colių(L*D)

Grynasis svoris: 230g/ 8.11 oz

Pakuotė:

2* butelis varva prietaisas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai