Moterų Didelio Dydžio Plonas Liemenėlė, Krūties-rinkti Ir Tipo Rinkti Apatiniai Ir nemagnetinių Liemenėlė Ne vielos Z0C5

Moterų Didelio Dydžio Plonas Liemenėlė, Krūties-rinkti Ir Tipo Rinkti Apatiniai Ir nemagnetinių Liemenėlė Ne vielos Z0C5

p28250

Nauja

Yra sandėlyje

€3.48 €2.09
Vnt.

Žymos: cotton solid underwire bra, sexy liemenėlė su sekso, raudonas bullet liemenėlė, Krūties Forma, liemenėlė moterų kulka, 44 f liemenėlė dydis, didelis liemenėlė, liemenėlę moterims, cotton unlined bra, krūties netikras.

Aprašymas:

Medžiaga:Nailonas

Spalva:raudona,rožinė,kūno spalva,mėlyna

Dydis:36-44

Taurės Forma: 3/4 Puodelio

Juostos Tipas : Non-koreguojama, Dirželiai,nekonvertuojamos Dirželiai

Uždaryti Tipas : Priekiniai Uždaryti

Savybės: Orui

Stilius: Atsitiktinis

Proga:Kasdien

Biržos Prekių Indeksas:

Storis:Vidutinis

Ruožas/Elastingumas:Micro Elastinga

Minkštas:Vidutinė

Skalbimo Instrukcijos:plauti Rankomis

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Prašome ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu.Tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio, paprastai Kinijos dydžių yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.Taigi, prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

Paketas apima:

1 vnt Liemenėlė

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai