3D Spausdinimo Pen Kilimėlis su Pagrindinio Šablono Multi Purpose Minkšto Silikono Kilimėlis 3D Piešimo Šablonai Kopijuoti Lenta su Piršto Dangtelis

3D Spausdinimo Pen Kilimėlis su Pagrindinio Šablono Multi Purpose Minkšto Silikono Kilimėlis 3D Piešimo Šablonai Kopijuoti Lenta su Piršto Dangtelis

p28507

Nauja

Yra sandėlyje

€8.80 €5.72
Vnt.

Žymos: 3d rašiklis šabloną, pen spausdintuvą, 3d rašiklis, dviračių piršto, pirštų atspaudų skaitytuvas, 3doodler, 3d skeneris, 3d sienos lipdukas, kopijuoti pieštukas, 3d kilimėlis pen.

Aprašymas:

Tai Daug Daugiau Lengva Naudoti ir Spausdinti, Apima Daugiau Modelius Geriau Paremti per 3D Rašiklis, Piešimo.

3D Spausdinimo Pen Silikono Dizaino Kilimėlis yra ypač naudinga pradedantiesiems ir vaikams.Puikus straipsnis, už bet kokį 3D rašiklis menininkas!

Aukštos Kokybės Silikono Dizainas Motina: Atsparus Karščiui iki 260° C (518° F), nereikės Klijuoti Spausdinti Gijų, Kreivio Motina, siūlus galima Pašalinti iš Kilimėlio Paviršiaus Lengvai.

Papildoma Dovana: 2 Silikono Piršto Kepurės, Apsaugoti Pirštu Saugus iš Karšto 3D Rašiklis, Purkštukų / Spausdinimo Plastiko, padėti Jums Padaryti 3D Spausdinimas Daug Daugiau Sklandžiai ir Lengvai.

Skatina smulkiosios motorikos įgūdžius, skatinant mąstymo ir problemų sprendimo.Įkvepia kūrybiškumui ir smegenų vystymosi galimybių sukurti įvairių Statinių, Transporto priemonių ir pan.ir veikia su visų tipų kaitinimo ir 3D rašikliai, šiuo metu rinkoje.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: 3D Spausdinimo Pen Kilimėlis

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Mėlyna

Dydis: 41.5 x 27.5 x 0.3 cm

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Komplektą sudaro:

1 x 3D Spausdinimo Pen Kilimėlis

2 x Piršto Dangtelis(Atsitiktinių Spalvų)

Prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų, aš esu pagerbtas, kad tarnauti jums.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai