Sienos Metalo Karvė Vištienos Ūkio Peeping Galvijų Metalo Meno Sodų Papuošalus Pakabukas Apdailos Sodo Puošmena Sienos Kabo Statula

Sienos Metalo Karvė Vištienos Ūkio Peeping Galvijų Metalo Meno Sodų Papuošalus Pakabukas Apdailos Sodo Puošmena Sienos Kabo Statula

p28679

Nauja

Yra sandėlyje

€12.69 €5.71
Vnt.

Žymos: Karvė Spausdinti, sculptur, "pasidaryk pats" hoverboard, pasakų namas sodo ornamentu, sodo puošmena jardin, dekoro sodas, skulptūrų sodas, paukščių vandens, akmens sodas laumės, dekoro sodas.

Sienos Karvės, Avys, Vištos Ūkio Peeping Galvijų Metalo Meno Sodų Papuošalus Pakabukas Apdailos Sodo Puošmena Sienos Kabo Statula

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiaga: Pagamintas iš metalo, patvarus, atsparus oro ir atsparus vandeniui.Net ir lietingą, saulėtas ir vėjuotas dienas, kūrinys gali būti visiškai rodomi jūsų kieme ilgą laiką.

2、Aukšto blizgesio ir poliravimas: Tai juokinga peeping gyvūnų sienos kabo statula yra blizganti ir polished.By suteikiant jiems šis niekšingas peeping karvė, galite rodyti rūpintis visą gyvenimą ir rūpintis savo artimaisiais ir draugais.

3、Plačiai Naudojimas: Ji gali būti rodomas ant medžio arba šalia įėjimo į kiemą nustebinti savo šeimos ir draugų.Peeping karvių ūkyje yra puikus savo sode.

4、Išskirtinį Išvaizdą: Su išskirtinį išvaizdą, jis gali papildyti ir daugelį kitų nustatymų).Statula yra pastatytas aukštos kokybės dizainerių ir gali užtikrinti patikimą naudoti daugelį metų.

5、Miela Dovana: Ji yra miela dovana tiems, kurie mėgsta troba dekoracijas.Jis tinka gimtadienio dovanos, švenčių dovanos, Kalėdiniai, vestuvių ar housewarming.Ateina su dovana žymes ir vokai už jūsų naudojimui.

Techniniai duomenys:

Dydis:

Peeping Karvė: apie 29*21.5 CM/11.42*8.46 colių

Peeping Avis: apie 29*27.6 CM/11.42*10.87 colių

Peeping Vištienos: apie 29*15.9 CM/11.42*6.26 colių

Spalva: juoda

Medžiaga: geležis

Svoris: apie 145g

Paaiškinimai: Būtina du 2,5 mm vinys įrengimas(ne komplekte)

Pakavimo Sąrašas:

Peeping Gyvūnai*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai