DUOMENŲ VARLĖ 4K HD Vaizdo Žaidimų Konsolės 2.4 G Dvigubas Bevielio ryšio Valdiklis, Skirtas PS1/FC/GBA Retro TV Žaidimų Konsolės Dendy 10000 Lazdas Žaidimai

DUOMENŲ VARLĖ 4K HD Vaizdo Žaidimų Konsolės 2.4 G Dvigubas Bevielio ryšio Valdiklis, Skirtas PS1/FC/GBA Retro TV Žaidimų Konsolės Dendy 10000 Lazdas Žaidimai

p29324

Nauja

Yra sandėlyje

€42.59 €27.69
Vnt.

Žymos: vaizdo konsolės x, porto, gba sp, ps1 žaidimas, gamer retro fc, gba, duomenų varlė gamepad, pc stick 4k, lazdas žaidimai, data varlė.

DUK

Jei šių problemų negalima išspręsti jūsų klausimą, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, ir mes paprastai atsakyti į jums per 24 valandas.Jei labai skubu, galite siųsti mums daugiau informacijos.Mes visi labai nori padėti jums.

Q:Kaip aš galiu žaisti PS1 žaidimus?

A:Parsisiųsti archyvas su "bin" formato " žaidimas.Tada atidaryti archyvą ir pervadinti jį iš .bin .img.Tada išpakuokite jį microsd/games/ps1.

Q:Ar ši vaizdo žaidimų konsolės paramos atsisiųsti žaidimus?

A:Taip, draugas,galite atsisiųsti žaidimą TF kortelę.

Q:Jei pasirinkti vietos pristatymo šalį, kiek tai užtruks atvykti ?

A:Mieli draugai, ji paprastai trunka 1-3 dienas pristatyti į Rusiją.Jei jis yra atokiose vietovėse, ji trunka 3-9 dienas pristatyti.Ispanijos šalis gali baigti pristatymas per 1-2 dienas!

Klausimas:Ką daryti, jei aš manau, kad yra problema su produkto ar man tai nepatinka?

A:Mieli draugai, mes remti laisvą prekių grąžinimas iš 16 šalių.Jums reikia kreiptis dėl pernelyg grįžti grąžinti pinigus per 15 dienų po prekių gavimo. (Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Rusija, Brazilija, Izraelis, Pietų Korėja , Saudo Arabija, jungtiniai arabų emyratai, Lenkija, Nyderlandai ir Italija)

4K HDMI suderinamus Vaizdo Žaidimas Stick Konsolės(денди игровая приставка)

Nešiojamų mini žaidimų aparatas lengvas ir kompaktiškas korpusas.Plug and play, neužima daug vietos ir yra lengvai atlikti, tinka keliauti ir namų naudojimui.Šis vaizdo žaidimų konsolės tinka ultra-high-definition TV/kompiuterio/monitoriaus/projektorius, palaiko HDMI suderinamus ryšį , turi 1080P HD vaizdo kokybę, bei galite mėgautis gyva ir įdomių vaizdo žaidimus dideliame ekrane.

Parama 9 Žaidimą Formatai

Su atnaujintais GB2 PROCESORIAUS lustą, konsolė yra pastatytas-daugiau nei 9 Emuliatorius, suderinama MAME, PS1, GB, GBA, GBC, MD, SFC FC ir ATARI formato žaidimus, kuriuos galite atsisiųsti ir išsaugoti savo Atminties Kortelę;

Atnaujintas " Smart Game U Disko

Belaidžio TV žaidimų konsolę su daugiau nei 10000 rūšių turtingų žaidimai yra įdiegta, 9 emuliatoriai įrašyta daug žaidimų yra įdiegta, ir 32GB TF kortelė yra pridedamas.Naudoti atnaujintus žaidimo žetonų paramos " 8-bit, 16 bitų, 32-bit, 64-bit, 128-bit, ir kiti emuliatoriai.Jis puikiai atitinka jūsų poreikius vaizdo kokybės ir žaidimų sklandumą.

2,4 GHz belaidžio ryšio valdiklis

Įrengtos dvi 2.4 Ghz, belaidis žaidimų valdikliai.Palaiko iki 4 žaidėjų vienu metu, galite nuotoliniu būdu valdyti ir mėgautis žaidimu ant sofos su savo šeima ar draugais.

Patobulinta Versija

Paramos 25 kalbomis.Naujausia belaidžio ryšio TV žaidimų konsolę, su 64G Atminties Kortelės, integruota daugiau nei 10000 Žaidimai, paieškos, kolekcines, archiveable, ir padėti jums, atsisiųsti savo mėgstamus žaidimus;

Parsisiųsti Žaidimo Veiksmus

1 žingsnis:Atsisiųsti žaidimo failą

2 žingsnis:Prijunkite TF kortelę į kompiuterio kortelių skaitytuvas

3 veiksmas:Nukopijuokite žaidimo failus į atitinkamą aplanką(pavadinimas emuliatorius)

4 žingsnis:Įdėkite kortelę į žaidimo konsolę prijungti žaidimų konsolę ir ją įjungti

5 žingsnis:Surasti savo žaidimą ir pradėti žaisti(galite pasinaudoti paieškos funkcija)

Paketas Apima:

1 x Žaidimą Stick Konsolės

1 x Bevielis imtuvas

2 x Valdytojas

1 x Įkrovimo kabelis

1 x Vartotojo vadovas

1 x HD laidas

TF kortelė (galimybė)

Klausimas:Kodėl yra duomenų Valdytojas mirksi ,negaliu prisijungti arba nėra signalo?

A:Jei baterija yra maža, ši situacija gali atsirasti, rekomenduojama pakeisti bateriją.

Q:Ar žaidimų konsolės paramos 4K HDMI suderinamus TV?

A:Taip,Bet tai tik parama 4K TELEVIZORIŲ, o ne reiškia, kad mūsų žaidimas yra 4k kokybės,Nes pats žaidimas, galite atsisiųsti pirkėjų, šiuo metu nėra 4K kokybės simuliatorius žaidimai, mes tiesiog pagerinti atitinkamą kokybę.Tikrasis nuotraukų kokybė yra aukštos raiškos vaizdo kokybė

Q:Kodėl Įkroviklio nėra įtraukti?

A:Nes skirtingos šalys turi skirtingus standartus, Mes nenorime, kad mūsų gerbiami svečiai apmokėti daugiau išlaidų ,todėl mes neplanuoja parduoti juos kartu su įkrovikliu.Bet mūsų žaidimų konsolė palaiko 110-240V, 1-2A adapteriai.Ir bendrojo lavinimo palaikomi adapteriai

Q:Kodėl kortelę saugo rodo krovimo, negali patekti į žaidimą?

A:Gal kortelė yra laisvi transportavimo metu.Ištraukite TF ir įstatykite jį.Jei dar yra problemų, prašome susisiekti su mumis po pirkimo sprendimą.

Q:Kodėl nėra SD kortelės neveikti tinkamai atpažinti žaidimas?

A:Mieli draugai, jei norite parsisiųsti žaidimą, arba iš naujo įdėkite SD kortelę, nebandykite ištraukite kortelę be elektros energijos tiekimui, tai yra labai lengva sukelti failo sugadinimo ir tinkamai neveikti!Jei jis sugadintas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo pateikti parsisiųsti failą.

Klausimas:Kodėl sąrašas rodo tik vieną žaidimą, už 1300 rusijos žaidimas kortelės?

A:Ši kortelė yra gana specialusis ir yra ruošiamas atskirai rusijos vartotojams.Tekstas žaidimo turinys yra rusų.Jums reikia pereiti prie 【klasės】viršuje ir rasti atitinkamą žaidimas atitinkamą emuliatorius aplanką.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai