Automobilių Kabinti Lotoso Gėlių Siuvinėjimas Rankdarbiams Kutas Rinkinys Pakabukas "PASIDARYK pats" Karoliukai Rankinio Dygsnio Kinijos Mazgas Vaikams Suaugusiųjų

Automobilių Kabinti Lotoso Gėlių Siuvinėjimas Rankdarbiams Kutas Rinkinys Pakabukas "PASIDARYK pats" Karoliukai Rankinio Dygsnio Kinijos Mazgas Vaikams Suaugusiųjų

p29898

Nauja

Yra sandėlyje

€1.76 €0.81
Vnt.

Žymos: granulių kryželiu, augalų plastiko įrašą, jade mazgas, nėriniai siuvinėjimo kryželiu rinkinys, stalo įrankių rinkinys kinijos, diamond mozaikos stačiatikių, balionų girliandą juostelės, siuvinėjimo pearl, elantra plastiko įrašus, kinijos mazgas įrankis.

Antspaudu "PASIDARYK pats" Lotus Flower Kinijos Mazgas Rankų darbo Amatų Zawalcowany Kryželiu Automobilių Kabinti Spausdinti Siuvinėjimas Rankdarbiams Kutas Rinkinys Pakabukas Dovanų Automobilių Kuprinė Papuošalai

Ypatybė:

1. Vadovas, grafikos, sudarytas iš įvairių skaičių ir simbolių, pasakys, kur nubrėžti tinklelis ir kokios spalvos karoliukai turėtų būti naudojamas.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atlikite simboliai ant popieriaus.Sužinokite, kaip pradėti.

2. Naudojamos granulės yra spalvinga, todėl jūsų granulių siuvinėjimas ryškus ir ilgalaikis.

3. Šios puošnios kryžiaus susiuvami kūrinys atneš jums malonaus laiko ir jausmas pasiekimas, kai užbaigti.Ji gali būti naudojama kaip dekoracija, arba kaip unikalus, prasmingas ir nepakeičiama dovana jūsų artimiesiems.

4. "PASIDARYK pats" tapyba, sumanus, tapybos ir dervos blizgučiai, dervos, blizgančiais apakinti, unikalus blizgesys, spindi šviesą, yra labiausiai populiarus "PASIDARYK pats", papuošalais, šiuo metu.

Specifikacija:

Prekė: Granulių Siuvinėjimas Pakabukas

Medžiaga: Pakabukas + karoliukai

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Siuvinėjimo dydis: 6-9cm/2.36-3.54 tam, visas ilgis ne didesnis kaip 36 cm/14.17 į

Briaunos tipas: Pilną granulių

Kategorija: Priedai Veltiniams, Vilna

Tinka minios: Bendra

Proga: Tinka dovanos, šalis šaltiniai, vestuvės/travel/street priedai

Tipas: AH-146 Raudona, AH-151 Mėlynas

Instrukcija:

1. Imti medžiagos ir parengti, patikrinti, siuvinėti audiniai, pasirinkti spalvą pagal jūsų asmeninius pageidavimus, pradėti siuvinėjimas, iš mažiau ar labiau iš daugiau su mažiau.

(Kiekvienas tinklelis nešioja 1 granulių, granulių siuvinėjimas turi tik pusę adata, ir išlaikyti kryptimi granulių nuosekliai -Visi į kairę (arba į dešinę)

Po siuvinėjimas, modelis, palikti 1-2 daugiau kvadratų ant krašto nukirto perteklius dalis, ir tada dygsnio 2 gabalus kartu granulių kraštas su 1 krypties žvejybos siūlai, vienas tinklelis ir vienas dygsnis;

2. Daiktai, lėlės, medvilnė į jį (pagal savo jausmas);

3. Pagaliau siūti, todėl, kad gražus darbas yra baigtas, tai yra geras pasirinkimas, pakabinti jį į automobilį, kambario ar duoti draugui.

Granulių siuvinėjimas metodas:

Šis granulių siuvinėjimas yra mažas tinklelio 2 sruogų, pusė siuvinėjimo adata, kiekviena tinklelis tiesiogiai nešioja granulių, sriegis eina nuo viršutinio kairiojo kampo, styginių karoliukais, ir eina žemyn, apatiniame dešiniajame kampe, tada dėvėti antrąjį granulių pat dalis pagal minėtą metodą.

(Pastaba: pokrypio kryptis visų granulės turi būti tos pačios.)

Pastaba:

Siuvimo žvejybos liniją su 1 krypties, granulių sriegių sriegimo ir 1 kryptis pusę siuvinėjimo.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Pakankamai Pildymo Medvilnės

1 X Spausdinti Išsiuvinėti Audiniai

1set X Aukštos kokybės Išsiuvinėti Sriegis

1set X Išsiuvinėti Adata

2 X Didelės Granulės(išskyrus individualių stilių)

1 X Kinų Mazgas + Kutas

1set X Pakankamai Karoliukai(Jis negali būti to paties dydžio)Priedai įvairių stilių skirsis, atsižvelgiant į tikrasis produktas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai