10"-18" Muito Ištraukiama Spinta Ištraukite Strypą, Spinta Drabužių Kabykla Geležinkelių Rankšluostį Idealiai tinka Spinta Organizatorius

10"-18" Muito Ištraukiama Spinta Ištraukite Strypą, Spinta Drabužių Kabykla Geležinkelių Rankšluostį Idealiai tinka Spinta Organizatorius

p2992

Nauja

Yra sandėlyje

€8.05 €6.44
Vnt.

Žymos: spinta polių, kelnių pakaba, strypo laikiklis, savininkas rankšluostį, spinta rūbams, medžiaga stovo, wardrob, sienos lazdele pakaba, stalčių geležinkelių, sijonai, drabužių, kabyklos.

Kas tai?

Drabužiai geležinkelių, kelnės stovo arba spinta automobilių lazdele?

【Unikalus】Šis produktas yra mūsų naują dizainą, o nėra patį produktą į rinką, tai spinta automobilių lazdele gali būti šviežios patirties už jus.

【Inovacijų】Lengva Priimti.Jums gali stumti ir traukti, kai kabo kelnes.Kiekviena spinta automobilių lazdele gali dirbti savarankiškai, o ne trukdyti.

【Didelės Erdvės】Tvarkingas ir Gražus.Tai yra multi-funkcija spinta automobilių lazdele, kuri gali pakabinti savo drabužius, kaklaraiščiai, kaklaskarės, ne tik kelnes.Tai leidžia maksimaliai išnaudoti erdvę taip, bus išsaugoti pakankamai erdvės kitoms reikmėms.

【Apkrovos 】Neįvykdyti Baring Jėga.Eksperimento rezultatai parodė, kad yra keliamoji galia virš 25kg, o tai reiškia apie 30-40 džinsus, ir jis vis dar gali stumdomas sklandžiai, ji yra stipri, ir jūs galite naudoti ją ginti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai