Įrėminti Užsakymą Asmeninį Pavadinimas Plakatas Sienos Meno Tapybos Drobės Spausdinti Paplūdimio Dovana Vestuvėms Nuotraukos Kambarį Apdaila

Įrėminti Užsakymą Asmeninį Pavadinimas Plakatas Sienos Meno Tapybos Drobės Spausdinti Paplūdimio Dovana Vestuvėms Nuotraukos Kambarį Apdaila

p29928

Nauja

Yra sandėlyje

€15.12 €9.07
Vnt.

Žymos: chizuru, plaukų kryptis, bondi beach iliustracijos, australijos paplūdimio iliustracijos, laisvė spausdinti dovanos, švarus ginklą, katytė spausdinti dovanos, spaudinių drobės įrėminti, braid fish line, virėjas įrankis.

Vaikščioti basomis ant paplūdimio, pajusti jūros vėjas, ir klausytis minkštas garso bangų.Mūsų įrėminti, paplūdimys tematikos dekoratyvinis atspaudai ir nuotraukos dalis iliustracijų ir yra individualizuotas su savo pavadinimu.

Šis atpalaiduojantis paplūdimio dovaną kiekvieną logotipą, pritaikytos jums.Pasirinkite spausdinimo dydį pasirinkite 2-3 logotipai, ir tada siųsti mums užsakymą pavadinimas aukščiau, tegul mūsų menininkų atlikti likusį darbą!

Kiekvieną spaudiniai yra padaryta už jus.Su jūsų asmeninį pavadinimas arba teksto kaip meno kūrinius, jis gali būti išsiųstas jums greitai ir užtikrina puikų asmeninį dovana bet ypatinga proga.užsakyti dabar!

Pirkimo Pastabos

1. Medžiaga: 280-300gsm matinis pluošto drobės.

2. Mes naudojame tik aukštos raiškos vaizdo,kad plakatas turi ryškia spalva,ji gali būti saugoma ilgą laiką.

3. Spalvas galite pamatyti jūsų monitoriuje, gali būti uždaryti į tai, kas spausdinama, tačiau dėl todifferences spalvų kalibravimo monitorių, puikiai tinka negali būti garantuotas.

4. Visi produktai nėra jokių rėmų, yra aukščiausia krašto jums, jei jums nereikia, pasakykite mums, siekiant sumažinti jį.

5. Ranka-iškirpti, gali būti klaida, apie ±2 mm), kuri neturi įtakos montavimo poveikį.

6. Darysime užsakymą plakato, kviečiami siųsti savo nuotraukas į mus, kad plakatas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai