Vasaros Naują Stilių Poliesteris Prekės Dviračių Kepurės Greitai Džiūsta Vyrai Ir Moterys Dėvi Raudoną Skrybėlę Veikia

Vasaros Naują Stilių Poliesteris Prekės Dviračių Kepurės Greitai Džiūsta Vyrai Ir Moterys Dėvi Raudoną Skrybėlę Veikia

p29997

Nauja

Yra sandėlyje

€5.88 €3.94
Vnt.

Žymos: xr telefono dėklas fifa.

Mes galime pritaikyti dviračių bžūp dviračių komanda uniformas, bet stiliaus ir prekės jums! Jei turite idėjų, jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu! Mes galime patenkinti visus jūsų reikalavimus!

Jei turite klausimų apie prekę, prašome susisiekti su mumis, Mes susidoroti su jūsų klausimus per 24 valandas..Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Ačiū.

Mūsų skrybėlę dizainas naudoja elastingos gumos juostomis.Gumos juostos yra labai elastinga, todėl jos neturi dydžio ir tinka visiems.Taigi, jūs neturite jaudintis dėl dydžio, galite įsigyti su pasitikėjimu.

Audinio mes naudojame, yra poliesterio ,, kurie turi savybes, sugeria prakaitą, wicking prakaito, anti-ultravioletinių spindulių, Sumažinti atsparumą ,kvėpuojantis, lengvas, lengva valyti, ir ne balling.Šiltas priminimas:, Jei jums reikia, kiti audiniai, už tą patį produktą, jūs galite susisiekti su mumis pritaikyti

Kalbant apie modelius, mes naudojame sublimacijos perdavimo technologija! Dažų sublimacijos perdavimo " yra naujos kartos technologijų,Naudokite specialų sublimacijos rašalo ir sublimacijos perdavimo knyga importuojamos iš Italijos,modelis spausdinami ant produkto negamina, klijai,Perkelti į drabužius,rašalo yra tiesiogiai sublimated į audinio drabužius,Niekada išnyks,Ir spalvų yra aštrių,Labiau tinka spalvinga modelius.

1. Ši parduotuvė yra gamyklos parduotuvė, visi produktai yra savarankiškai gamina ir parduoda. 2., Medžiaga yra pagaminta iš Poliesterio audinio.Ji turi savybes, praleidžia orą, sugeria drėgmę, greitai prakaito, apsauga nuo dulkių, UV apsauga, ir kt. 3 .Mūsų parduotuvė suteikia individualų aptarnavimą.Toks stilius gali būti pritaikyti būtent jums.Mes labai tikimės, kad bosai su mumis pasikalbėti apie bendradarbiavimo Mes bus suteikti visi žemiausia didmeninė kaina! 4. We will ship užsakymą per 1-3days nuo gavimo jūsų užsakymą Dėl nekontroliuojamų logistika, prekių iš daugelio šalių, bus jums pristatyta per 15-30 dienų, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai! Prašome mums padėti, parašykite 5 žvaigždučių reitingą,! Jei esate nepatenkintas, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes atmesti blogus atsiliepimus!Kitą kartą pirkdami mūsų produktus, mes siūlome jums nuolaidos!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<