Kulka Šaudyti Tikslinės Mobilųjį Lėkti Žaidimas Žaislas Įspūdį Lipni Žaislas Didelis Gyvis Žaislas Siurbimo Stick Šalis, Interaktyvi Žaidimai

Kulka Šaudyti Tikslinės Mobilųjį Lėkti Žaidimas Žaislas Įspūdį Lipni Žaislas Didelis Gyvis Žaislas Siurbimo Stick Šalis, Interaktyvi Žaidimai

p30120

Nauja

Yra sandėlyje

€4.69 €2.11
Vnt.

Žymos: žaidimas pingvinas, levitation lazdelė žaislas, interaktyvūs žaislai paauglių, lazdas žaidimai, nerf darbuotojas, "apollo" minkštas lėkti, Stick, lankas tikslo, gėrimo žaidimas, šalis, 3d tikslinės šaudymas iš lanko.

Dėlionės Lipni Žaislas Didelis Gyvis Žaislas Siurbimo Stick Šalis, Interaktyvi Žaidimai

Tai yra super populiarus šeimos interaktyvus žaislas 2021, ir ji taip pat yra žaislas, kuris padeda mums spaudai streso

Jei jūs ieškote interaktyvus žaislas, kuris nėra pavojingas ir tinka šalys/vaikams/lauko, tada aš primygtinai rekomenduojame jums įsigyti šį žaislą.

Žaidimo taisyklės yra paprastos.

1. Nustatyti tikslinę vietą.Vieta orange "taikinys" žaislas ant bet kokio paviršiaus.

(Pvz.: desktop/lango stiklo/automobilių hood/šaldytuvas/mobile valymo robotas (sunkumų))

2. Kiekvienas gauna tą patį skaičių "smiginis" žaislai.Tuo pačiu atstumu, mesti į "target", žaislas.arčiausiai=3 taškus, o kiekvienas kad klijuoti=1 taškas.

Medžiaga yra pagaminta iš aukštos kokybės silikono gumos, kuri yra super minkštas ir nepalieka jokių žymių.Todėl jūs galite naudoti ją ant bet kokio paviršiaus.

Geras pagalbininkas stresą.Kai esate blogos nuotaikos, jūs galite laikyti jį savo bloga nuotaika ir paspauskite jį stipriai ant bet kokio paviršiaus, nepaliekant jokių žymių.Kai jūs traukti nuo paviršiaus objektas, jis bus malonus garsas.

Ji gali būti pakartotinai naudojamas po plovimo.Kai jos paviršius yra padengtas dulkėmis, ji turės įtakos jų sukibimą, bet nesijaudinkite, jums tik reikia nuplaukite juos su vandeniu, ir jie bus grąžinti į pradinę būseną.dydis:smiginio žaislai(10.5 cm)&taikinio žymeklis(3.4 cm)

Pakuotės turinys:

1 rinkinys: 4 Blue Smiginio Žaislai+4 Žalia Smiginio Žaislas+1 Oranžinė Taikinio Žymeklis

3 rinkinys: 12 Mėlyna Smiginio Žaislai+12 Žalia Smiginio Žaislas+3 Apelsinų Tikslą Žymeklis

5: 20 Mėlyna Smiginio Žaislai+20 Žalia Smiginio Žaislas+5 Orange Taikinio Žymeklis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai