1pcs Latekso Įrengtas Lapo Spausdinimas, Sulankstomas Vėsinimo Vasarą Miega Motina Karalienė Dydžio Puikus Čiužinys Raštas Lapas Vasaros Cool

1pcs Latekso Įrengtas Lapo Spausdinimas, Sulankstomas Vėsinimo Vasarą Miega Motina Karalienė Dydžio Puikus Čiužinys Raštas Lapas Vasaros Cool

p30153

Nauja

Yra sandėlyje

€15.26 €10.23
Vnt.

Žymos: paplūdimio moterims, lova padengti vandeniui, sijonai miega, čiužinys lova, drap šviečia, mattress protector waterproof, refil lakštai, latekso gumos lakštas, nutual latekso lapų, Lape.

Dydis pastabos:

Pagalvių užvalkalai reikia įsigyti atskirai

Užvalkalas:(48x74cmx2)

Kaip pasirinkti tinkamą dydį:

1.Dydis įrengtas lapas turi būti suderintos su dydžio jūsų čiužinys.Pavyzdžiui, jei jūsų čiužinys yra 200x220cm, jums turėtų pasirinkti dydį 200x220x30cm, ir t.t.

2.Ten bus keletas nedidelių klaidų pjovimo procesą.Prašome būti tikri, kad jūsų įprastai naudojamas, nebus paveiktos,

Produkto informacija:

Medžiaga::Didelio tankio pluošto audinio --- natūralių nekenksmingas, natūralaus skilimo, kietas, bet ne ledo.

Užpildas::latekso

Privalumai::pilnas dizainas, tvirtas kietumas, kietas ir orui, tinka kūdikiams.

Šiltas greitai:

1.Spalvos: Visos nuotraukos, darytos profesionalaus operatoriumi.Fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinių ir nuotraukų, gal kai kurie įvairiais!prašome atkreipti medžiagos objektu.

2.Dydis: dydis gali turėti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.

3.Švarus: Galima plauti rankomis ar mašina, bus ne išnyks, o ne trauktis; Plovimo žemiau 30 laipsnių celsijaus, ne bleach, žemos temperatūros džiovinimas; venkite plovimo su tamsios spalvos, kurie taip pat.

Produkto Nuotrauka:

mes pažadame:

1.Mes priimame retum ir grąžinti pinigus, jeigu prekės turi visus kokybės problema.

2.Mes teikiame paslaugas per 12 valandų,visi pranešimą bus atsakyta tuo frstPlease kontaktų Dėžutė meessage ar Prekybininkas, vadybininkas.

3.Produktų nuotraukos yra 100% natūra fotografavimo, bet todėl, kad šviesos, kampas, rodyti ir kitų klausimų turės lite spalva.

4.Pristatymas bus surengtas po apmokėjimo pasiekti mums,per 1-3 dienas turėtume patikimas pristatymas įmonės klientams, pavyzdžiui,"ChinaPost","AVS","UPS""DHL","FedEx"(Jei jums reikia pakeisti laivybos paslaugų ,plesae kreipkitės į mus,mes padarysime viską, kad patenkinti savo reikalavimą).

5.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą 4 arba 5 žvaigždės,taigi, mes žinome, jūs gavote savo užsakymą, ir yra laimingas su elementą.Mes bus daryti tą patį už jus!

Jei yra problemų su savo pirkiniu,prašome ją būtinai susisiekite su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar darbo ginčų,todėl mes galime išspręsti theissue į teigiamą pusę.

Kaip galite įsivaizduoti, kad jūsų gerų atsiliepimų yra gyvybiškai svarbi mūsų sėkmės.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai