1m Mobiliųjų Telefonų Įkrovimo Kabeliai, iPhone, Android Įkrovimo Linija 360 Laipsnių Magnetinis Duomenų Perdavimo Kabelis Su LED Indikatorius

1m Mobiliųjų Telefonų Įkrovimo Kabeliai, iPhone, Android Įkrovimo Linija 360 Laipsnių Magnetinis Duomenų Perdavimo Kabelis Su LED Indikatorius

p30462

Nauja

Yra sandėlyje

€1.67 €0.85
Vnt.

Žymos: cabl micro usb, minu usb kabelis, plikas magnetiniai, "iphone" žaibo tv kabelis, cabl, oem žaibo kabelis, palos, ekranas lcd, cabl iphon, mobil phone.

Aprašymas:

Produkto savybės:

Kabelis turi stiprią magnetinę jėgą ir gali automatiškai suderinti ir prisijungti prie uosto, per aklas traukos ir taip gerokai sumažinti žalą mobiliojo telefono įkrovimo sąsajas, sukelia kelis kartus prijungimą ir atjungimą.

Kai Įkrovimas Su Magnetine Kabelio = Apmokestinimo Kelis Kartus Su Tradicinių Kabelis.Nereikia pašalinti kamštį, nes ji taip pat gali tarnauti kaip apsauga nuo dulkių dangtelis, skirtas apsaugoti telefoną.

Viena ranka įkrovimo operacija skiriasi nuo tradicinių įkrovimo veikti, taip pat, nes jums nereikia suderinti kabelį prie uosto, jei turite mobilųjį telefoną su viena ranka ir duomenų kabelis, kita vertus, todėl, kad jūs galite mėgautis malonių jausmų ir patogus valdymas patirtis vairuojant keliones ir įvairiomis progomis!

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Magnetinis Duomenų Kabelis

Taikoma įranga: Android

Gaminio medžiaga: aliuminio lydinys, TPE, varinė šerdis, LED lempos

Produkto savybės: greitas įkrovimas

Srovė: 1A-2.4

Medžiaga: Dvigubo aliuminio lydinio korpusu, patvarus.

Pakuotė:

1X Magnetinis Duomenų Kabelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai