Karšto PCIE PCI-E PCI Express Stove Kortelę Vienos Iki Keturių USB 3.0 Lizdą, Daugiklis Hub Adapteris Bitcoin Mining Miner BTC Prietaisai

Karšto PCIE PCI-E PCI Express Stove Kortelę Vienos Iki Keturių USB 3.0 Lizdą, Daugiklis Hub Adapteris Bitcoin Mining Miner BTC Prietaisai

p30495

Nauja

Yra sandėlyje

€22.42 €16.82
Vnt.

Žymos: mini sukimo momentas daugiklis, btc, gpu kasybos stovo, nešiojamas pci express lizdas, bitcoin monetos, pcie 1 5 daugiklis, asic miner, pcie adapteris kelis, boksininkas dramblys, molex sata.

Savybės:

1. Naudojant plug-dizainas, ne per pratęsimas linija tiesiogiai įterpiamas į pagrindinės plokštės sąsaja, ir gali būti pritvirtinti prie važiuoklės, stabilumą ir patikimumą, labai pagerėjo.

2. Priimti golden finger plug-in lenta dizainas, tiesiogiai pasiekti plokštė PCI-E lizdą, patikimas ir stabiliai veikia.

3. Šis produktas naudoja PCI-E, sąsaja tiesioginis maitinimo šaltinis, be išorinio maitinimo nereikia.

4. Pagrindinis valdymo pultas naudoja PCI-E, sąsaja tiesioginę elektros energijos tiekimo, ir ne išorės elektros linija yra reikalinga, todėl kad pagrindinis valdybos galia yra laisvas nuo išorinio kišimosi, ir stabilumo daugiau.

5. Skaičių sumažinti adapteris ir perdavimo linija, viena eilutė tiesiogiai sąsaja, veiksmingai mažinti sąsaja trukdžių ir vielos nuostolius, užtikrinti duomenų patikimumą, siekiant pagerinti darbo efektyvumą.

Aprašymas:

Veiksmingai išspręsti plokštė PCI-E, sąsaja yra ne pakankamai, sąsaja gali būti pratęstas iš 4.

Techniniai duomenys:

Dydis: 120mm (atramos ilgis) * 65mm

Sąsaja: USB 3.0

Duomenų perdavimo greitis: 2500 (MB/s).

Vielos šerdis: varinė šerdis

Tipas: adapteris kortelės

Pakuotė:

1 * PCIE 1X Plėtros Kortelę

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai