Screen Protector Akrilo Kovos su Blue Ray apsauginės Plėvelės Pakabinti Lenovo/ASUS/HP/Planšetinio kompiuterio/Nešiojamas/Desktop Kompiuteris 13.3/16.5/21.5 colių

Screen Protector Akrilo Kovos su Blue Ray apsauginės Plėvelės Pakabinti Lenovo/ASUS/HP/Planšetinio kompiuterio/Nešiojamas/Desktop Kompiuteris 13.3/16.5/21.5 colių

p30631

Nauja

Yra sandėlyje

€8.22 €6.08
Vnt.

Žymos: "lenovo" tab, tabletės, "samsung" galaxy " tab " s7 plius screen protector, nešiojamas lipdukas, nešiojamas ekranas touch, 14 colių nešiojamas screen protector, žaidimas nešiojamas kompiuteris, patarimas lenovo stylus, dviračio rėmas raštas, hp nešiojamas kompiuteris.

Savybės:

1. Patobulintas masažas sauga: Ekrano Filtras Kompiuteris yra puikus didelio eismo ir visuomenės srityse.Naudoja revoliucinės micro-aklas technologija.Anti-scratch technologija.Prašome patvirtinkite, pločio ir aukščio matavimai, savo kompiuterio ekrane, prieš užsakant.Mes rekomenduojame ne padaryti atranka pagrįsta vien tik įstrižainės dydis kompiuterio ekraną.

2. Saugai: Tamsus ekranas kitiems, aiškios vizijos jums.Kompiuterio filtras daro ekrane matomas tamsoje žiūrint iš kurio kampo (kampas yra maždaug 30 °-60 °), bet ryškus, kai žiūrima tiesiai.Norėdami pakeisti kampas nuo 60 ° iki 30 °, tiesiog reguliuoti ryškumą jūsų stebėseną.

3. Akių apsauga: taip Pat tarnauja kaip akių ir ekrano apsauga, kokybiškos vaizdo aiškumą, išvengti akių sausumas ir nuovargis.Apsaugoti jūsų akis filtravimo 96% UV spindulių ir sumažinti mėlyną šviesą 65%.Mes garantuojame, kad visi ekrano filtrai yra 100 % kokybės, nes rankiniu būdu patikrinti.

4. Lengvas montavimas : Paprastas, greitas ir patogus mikro-siurbimo technologija teikia stebėsenos bezel su ne nervintis, klijai, arba skaidrių-mount skirtukus, todėl jūs galite lengvai pašalinti filtruoti pagal jūsų apskaitos.

5. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, rafinuotas kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

Aprašymas:

Šis produktas yra tinkamas kompiuterio ekrano apsauga, o apsaugoti kompiuterio ekrano turinį, kad jų nematytų kiti.

Techniniai duomenys:

Dydis: 13.3 colių, 16.5 cm, 21.5 colių(pasirinktinai)

Medžiaga: Akrilas

Spalva: skaidri, juoda

Atsitiktinis anti-mėlynos šviesos spalvų

Pakuotė:

1 vnt * Ekrano Apsaugos Filtras

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai