Redmi 9 Pastaba 4G Bling kalnų krištolas Kristalų Telefoną Atveju Xiaomi Redmi K40 Note8T Pastaba 10 9 8 Pro " 8T 7 9T 9C 9A 9S 5G Funda Etui

Redmi 9 Pastaba 4G Bling kalnų krištolas Kristalų Telefoną Atveju Xiaomi Redmi K40 Note8T Pastaba 10 9 8 Pro " 8T 7 9T 9C 9A 9S 5G Funda Etui

p30688

Nauja

Yra sandėlyje

€2.19 €2.16
Vnt.

Žymos: 9 case redmi note, atveju xiaomi, ausines redmi 10 pastaba pro, xiaomi redmi pastaba 9t pro atveju, sunkiųjų kalnų krištolas iphone atveju, byla su virvelę xiaomi, pedmi 9 pastaba pro, k40 xiaomi, "huawei" p40 pro telefonas, redmi 9t atveju.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės arba WhatsApp mumis: +8618617095820

Žemiau yra mūsų modelis sąrašą, galite sukurti naują įrašą arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo telefono modelį ir spalvą, kuri jums patinka.Ačiū!

"PASIDARYK pats" Rankų darbo telefono dėklas

Kokios Priminimas: telefono atveju yra rodomas "iPhone" 12. Mes negalime imtis nuotraukas ar vaizdo įrašus apie kiekvieną telefono modelį, po vieną, kaip yra tiek daug telefonų rinkose..Atkreipkite dėmesį, kad fotoaparatą skylės pozicija yra kitokia, remiantis įvairių telefonų modelių.Be to, čia galėtų būti šiek tiek spalvų skirtumas įtakos ekranu ir kamera..

Pirkėjai turi perskaityti tai:

Bet keitimo ar grąžinimo nepalaiko mūsų parduotuvėje, išskyrus kokybės problemų priežastis.Bet jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo, jei yra bet kuris kokybės klausimą, ir mes pasistengsime ją išspręsti.Prašome būti atsargiems užsakymą, jei esate labai griežtai su kiekviena detalė telefonų atveju.Mes jums patikrinti, jei yra kokių nors šiek tiek vietoje, arba įbrėžimams ir užtikrinti, kad prekės yra geros, prieš išsiųstas.Tačiau, kai matrial negali išvengti problema ir yra ne problema, kokybės.Ačiū už jūsų supratimą ir vėl!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai