Universalus Kavos Kapsulių Laikymo Krepšelis Kavos Puodelio Krepšelį Vintage Coffee Pod Organizatorius Turėtojas Juoda Namų Kavinė, Viešbutis

Universalus Kavos Kapsulių Laikymo Krepšelis Kavos Puodelio Krepšelį Vintage Coffee Pod Organizatorius Turėtojas Juoda Namų Kavinė, Viešbutis

p3094

Nauja

Yra sandėlyje

€10.76 €9.15
Vnt.

Žymos: revovling kavos kapsulės laikiklį, coffe nespresso kapsulės laikiklį, kavos kapsulės laikiklį stalčių, "pasidaryk pats" kavos kapsulės laikiklį, kavos kapsulės laikiklį dizainas, nescafe kavos kapsulės laikiklį, tassimo kavos kapsulės laikiklį, magnetinio kavos kapsulės laikiklį, kavos sulaikymo turėtojas, kavos kapsulės laikiklį metalo.

Savybės:

Kokybės ir anti-rust

Pagaminti iš premium geležies paviršiaus dažų danga, tai vintage stilių kavos pod organizatorius yra patvarus, tvirtas ir atsparus nuo rūdžių ir korozijos.Jūs galite jaustis tikri, kad jį naudoti net drėgnoje aplinkoje.

Tuščiaviduriai struktūrą

Ačiū tuščiaviduriai struktūrą šis kavos puodelis, prekės bus ne gauti išėjęs iš mados, nes ji suteikia gerą oro cirkuliaciją ir lengvai gauti sausas.

Universalus

Be to, K taurės ir kitų kavos kapsulės, ši taurė krepšelio, taip pat gali būti taikomos ūkyje cukraus maišelį, kavos mate, vaisiai, duona, sausainiai, gėrimai, ar kitus daiktus.

Didelis saugojimo vietos

Jis gali suteikti pakankamai erdvės turintis savo kavos kapsulės, 60 mažų dydžių kavos kapsulę arba 40 didesnių dydžių.

Programos

Jis gali būti lengvai perkeltas į kitą su kavos aparatas, namuose ar kavinėje, restoranai, arbatinė, viešbutis ir pan.sugebėjo sujungti praktiškumą su elegancija.

Techniniai duomenys:

Tipas: Kavos Kapsulių Laikymo Krepšelis

Spalva: Juoda

Kiekis: 1pc

Medžiaga: Geležis

Dydis: 9*7in

Grynasis svoris: 260g/9.17 oz

Paketai:

1* Kavos Kapsulių Laikymo Krepšelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai