20inch=50cm 3pcs/daug Dekoracijos Vyniojamojo Popieriaus Smėlio Pompom Gėlių Kamuolius Dekoracijas, Gimtadienio Santuokos Baby Shower Dekoras

20inch=50cm 3pcs/daug Dekoracijos Vyniojamojo Popieriaus Smėlio Pompom Gėlių Kamuolius Dekoracijas, Gimtadienio Santuokos Baby Shower Dekoras

p31193

Nauja

Yra sandėlyje

€2.51
Vnt.

Žymos: pompompurin, sidabro pom papuošalai, pom papuošalų, monetų kalykla", pompastika, jaučiausi keychain, dramblio kaulo pom papuošalai, kailio pompom, helovinas pagalvė, pompom šalikas, amatų rinkinys.

Medžiaga: 100% brand new ir aukštos kokybės audinių popieriaus

Skersmuo pasirinktinai: 10/15/20/30/37/50cm(4/6/8/12/15/20 cm)

Pakavimo ir Kiekis: 12pcs./daug (4/6 colių full up parduoti)

②6pcs./daug (8/12/15 colių full up parduoti)

③3pcs./daug (20 colių full up parduoti)

Spalva: Tamsiai Mėlyna/Tamsiai Violetinė/Geltona/Šviesiai Žalia/Persikų/Rožinė/Mėlyna/Rožės

/Tamsiai Žalia/Raudona/Apple/Juoda/Oranžinė/

Įžanga: "PASIDARYK pats" Prašome, kad POMPOM po to, kai jūs jį gauti.Mūsų Gėlių Pompom gali būti plačiai naudojami įvairiose vietose ,pvz., namų/klasėje/santuoka kambarys/vaikas kambarys/store/įvairių šalių apdaila .

Turime įvairių produktų, šalies ir renginių.Jei susidomėjote, kviečiame apsilankyti ir daugiau sužinoti arba susisiekite su mumis.

Atsiliepimai: Jei jums rasti ką nors, negerai, kai gausite paketą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne vieną kartą prieš paliekant visus atsiliepimus.Atsiliepimai yra labai svarbus mums ir jūsų pasitenkinimą, taip pat mūsų siekimas.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas greitai ir ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai