0,5 M ILGIO Ledo Šilko Audinio Fone Užuolaidų Vestuvių Etapas Fono Apdaila

0,5 M ILGIO Ledo Šilko Audinio Fone Užuolaidų Vestuvių Etapas Fono Apdaila

p3123

Nauja

Yra sandėlyje

€4.20
Vnt.

Žymos: paprastas, dekoratyvinis užuolaidos, 150cm softbox, užuolaidų langą, fonas, vestuvių papuošalai fonas, nemokamas pristatymas miegamasis stalo lempa, Medvilnės Audinio, širdies sutra, miršta užuolaidos, fonas užuolaidų vestuvių.

Pavadinimas: Ledo Šilko Audinys Medžiaga:ledo šilko audinys 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Spalvų: Raudonos,Vyno Raudonos,Žalios, 20 spalvas pasirinkti Dydis:0,5 m Ilgio x 1,5 m Pločio galime pritaikyti dydį pagal jūsų poreikį Ledo šilko audinio privalumas 1.Audinys turi gerą apmušalas. 2.Spalva yra labai šviesus ir šviežios. 3.Tai colorfast.Ir gali išlaikyti ilgą laiką ir perdirbti naudoti įvairių renginių ir vakarėlių. 4.Tai gali būti plaunami vandeniu. 5.Lengva padaryti savo renginį dizainas. 6.Daugiau spalvų ir dydžių, gali būti pasirinkti.Ledo šilko audinio trūkumas 1.Atsižvelgiant į audinio pagamintas dalis, šilko audinio, todėl jis nebus toks storas, tai šiek tiek plonas ir skaidrus. 2.Tai ne saulė antiblokavimo, todėl geriausia yra naudoti patalpų įvykis šalies apdaila. 3.Jos vienos panelės be pamušalo vidų. 4.Kartais tai šiek tiek raukšlėtas po lankstymo, bet nereikia geležies. 5.tai šiek tiek spandex, todėl krašto, negali būti susiūti, ar tai nebūtų plokščia. 6.Atsižvelgiant tai didelis audinio, kartais gal šiek tiek maža ritė žalio šilko iš kokonų.Jei jūs turite griežtai paklausos prekės pati, mes nesiūlome pirkti.

1. Apie spalvų: Visos prekės yra paimti natūra.Bet šaudymo šviesos, kampas, ir stebėti parametrus ir kiti veiksniai gali sukelti buvimas tam tikra spalva, nuotraukose, ne kokybės problema, prašome vyrauja natūra, ačiū! 2. Apie dydį: Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu,tai yra normalus reiškinys, dėl matavimo klaidų, paprastai, matavimų paklaida yra 1-3 cm,tikiuosi, jums bus suprasti! 3. Apie tarifų: Visi mūsų kaina nėra sudarant muitų tarifų, laivybos krovinių, tai tiesiog transporto mokestį, tarifas yra kaltinamas savo šalies Užsakymą iš importuotojo, ir kiekvienos šalies Custom Taisyklė yra kitokie, Jei turite tarifų, jums reikia mokėti ją sau, tikiuosi, kad jums sužinoti apie tai!

. Brokuotos prekės turi būti grąžinamos per 7 darbo dienas nuo prekių pristatymo terminas.

. Tik sugedusį elementą, gali būti siūlomi keitimo ar pakeisti.

. Prašome įsitikinkite, kad išlaikyti originalią pakuotę grąžinti.

. Pirkėjas turėtų mokėti, laivybos mokestis grąžinti bet kurioje situacijoje, išskyrus mūsų kaltes.

. Mes neatsakome į pirkėjo bet kokios žalos ir nuostolių nei užsakymo suma, kad pirkėjas faktiškai sumokėjo mums.

. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai