25W Vaškas Ugnikalnis, Lava Lempa LED Naktį Lempos Medūzos Dekoratyvinės Lempos Miegamajame Nakties Šviesos Namų Dekoro Kūrybos Dovanos ES MUMS Plug

25W Vaškas Ugnikalnis, Lava Lempa LED Naktį Lempos Medūzos Dekoratyvinės Lempos Miegamajame Nakties Šviesos Namų Dekoro Kūrybos Dovanos ES MUMS Plug

p31400

Nauja

Yra sandėlyje

€31.44 €15.41
Vnt.

Žymos: medūza led, akvariumo žuvų netikras, lavos lempa, Pranešk Apie Netikrą Medūza, akvariumas dirbtinės žuvys, medūza žaislas, dekoro undinė, crystal medūza, stiklo medūza, medūza bakas.

Kulka taškų:

1. Šilta šviesa: Tai lavos lempa gali atnešti jums šilta šviesa tamsoje.Produktas yra šildomas, kad skysčio tėkmei.

2. Kūrybos forma: lempos institucija priima aptakaus dizaino, viena vertus, ji yra grožis, kita vertus, ji yra patogumui, skysčio srauto, kuris yra gražus ir svajinga.

3. Keista šviesa: Kaip parodyta nuotraukoje, galite pamatyti šviesos skystis teka į butelį.

4. Puikios medžiagos: butelis korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio ir grūdinto stiklo, ir jį sustiprina.Šiek tiek guzas bus ne sukelti gedimus.

5. Graži dovana: Ar ji yra kažkas, arba sau, poveikį šis unikalus produktas bus patenkinti jus.

Aprašymai:

Medžiaga: aliuminio lydinys, grūdintojo stiklo

Spalvos: mėlyna, raudona, oranžinė, žalia

Galia: 25W

Vardinė įtampa: 110-220v

Pastaba:

1. Nes vaškas reikia daugiau laiko, kad ištirptų.Laukia jis reikalauja kantrybės, paprastai apie 3-4 valandas, kol vaškas gali visiškai ištirptų.

2. Po šildymo laikotarpiui, vaškas ištirps ir keisti nuolatos.

3. Po vaškas ištirps, temperatūra lempa taps didesnė.Nelieskite lemputės tiesiogiai su savo rankas, kad išvengtumėte nudegimų.

4. Nuo lempos vamzdelis yra ne fiksuotas, prašome padėkite jį į vietą, kurios nėra lengvai prieinama, kad būtų išvengta nelaimingų atsitikimų.

5. Prašome neatidaryti skysčio buteliuką arba suplakti skysčio butelį žiauriai užtikrinti normalų lempos.

6. Siekiant apsaugoti gyvybę, tai nėra rekomenduojama atidaryti 24 valandas, tai geriausia atidaryti keletą valandų prieš išjungdami.Pakavimo sąrašas

1*Lavos lempa

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai