Klasikinis Vieną Mygtuką Siuvinėjimo Berniuko Kostiumas/Berniuko Drabužių/Džentelmenas Bowtie Kūdikių Berniukų 5-dalių Kostiumą Nustatyti 3316

Klasikinis Vieną Mygtuką Siuvinėjimo Berniuko Kostiumas/Berniuko Drabužių/Džentelmenas Bowtie Kūdikių Berniukų 5-dalių Kostiumą Nustatyti 3316

p31541

Nauja

Yra sandėlyje

€17.66
Vnt.

Žymos: kūdikis, berniukas medžiaga, medžiaga naujagimis, kūdikių oficialią dėvėti, bodyk, kūdikių kombinezonas vestuvių, mieli kūdikių drabužiai., kūdikių berniukų, mergaičių vasaros drabužių, tėvas, sūnus maudymosi kostiumėlį, kūdikio tėvo diena drabužių rinkinys, berniukas vaikas.

Geros kokybės ; Konkurencingos kainos ; Greitas pristatymas; Geriausias ir Laiku Paslaugų;

100% Pasitenkinimo

Dydis Info

FIZINIO RODYTI

Mokėjimo Terminai

1.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą .

2.Mes priimame bet kokį mokėjimo būdą teikia Paskolai.lt platforma.

3.Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Pristatymas

1. Pristatymo sąlygos

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

2. Laivybos Bendrovės

Jei mes laivas elementų China post, tai nemokamai laivybos, bet tai užtruks 14-28 darbo dienų daugelyje šalių.

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė,mes taip pat paramos pristatymas per EMS/DHL/TNT/UPS,bet jums gali sumokėti dalinį, laivybos mokestis, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

Grįžti & Keistis politika

1.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu,galite pasikeisti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

2.Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis netinkamai ar neteisingai siunčiami daiktai

Atsiliepimai

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis.

Mėgautis savo pirkinių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai