Moterų Jogos Kelnės High Waisted Klubo Kėlimo Antblauzdžiai Lieknėjimo Kelnes Jogos Sporto Treniruoklių Veikia Šokių, Jodinėjimas Žirgais Boksas

Moterų Jogos Kelnės High Waisted Klubo Kėlimo Antblauzdžiai Lieknėjimo Kelnes Jogos Sporto Treniruoklių Veikia Šokių, Jodinėjimas Žirgais Boksas

p3157

Nauja

Yra sandėlyje

€6.71 €5.37
Vnt.

Žymos: Arklys, haremas ziajać, ziajać streetwear, japonija ziajać, dragon ziajać, saldus ziajać, arklių kojų, bell kelnių apačios, arklių spausdinti, katė ziajać.

Aprašymas:

1. Hip-kėlimo Antblauzdžiai: patobulinta antblauzdžiai yra storesnis, ne permatomas, neplyštančios ir patvaresni, užtikrinti visišką aprėptį, kai lenkimo, tupint ir kėlimo svorius.

2. High Waisted Kelnės: Su antblauzdžiai yra pagaminti iš tampri, audiniai, kad jūsų celiulitas atrodo neegzistuojantis, kai jūs liftas batai!Nauji korio liejimo medžiagos yra tinkamai suspaudimo efektas teikti suspaudimo, siekiant patenkinti visų kūno tipų ir dydžių.Hip-kėlimo antblauzdžiai yra suprojektuoti su aukšto juosmens ir pilvo, ir plačios juostos pateikti sklandų ir saugų tinka ir parodyti savo figūra

3. Seksualus ir Patogus: nugaros, sulenkite dizainas antblauzdžiai švelniai paspaudžia jūsų sėdmenys, ir antblauzdžiai, kad jūsų sėdmenys šiuo nuostabiu supaprastintas išvaizdą su hip-kėlimo funkcija, todėl jūsų nugaros atrodo daugiau gamtos.

4. Platus Naudojimas: Tinka visų kūno tipų!Nereikia nerimauti dėl galimo dirginimo.Tinka joga, sportas, sporto, bėgimas, šokiai, jodinėjimas žirgais, žaisti, boksas, dirbti, keliauti, bet tipo pratybų ar kasdieniam naudojimui.Jis taip pat tinkamas visiems metų laikams ir gali būti derinami su įvairių batų bei viršūnes.

5. Atkreipkite Dėmesį: Prašome patikrinti dydžio diagramos atsargiai, prieš užsakant, ir pasirinkti tinkamą prarasti dydžio, pagal jūsų asmeninius dėvėti įpročius.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Ponios Jogos Kelnės

Audinio pavadinimas: Medvilnės, sumaišytus

Pagrindinės audinio sudėtis: poliesterio pluošto (poliesterio)

Turinys pagrindinės medžiagos sudėtis: 91%-99%

Pagrindinės audinio sudėtis 2: Spandex

Turinys pagrindiniai audinio sudėtis 2: 10% arba mažiau

Kelnės ilgis: ilgas kelnes

Stilius: pieštuko pants/koja kelnės

Storis: Bendra

Pareigos: hip liftas, plonas, plonas

Populiarus elementai: plisuotos, žakardiniai, smocked, 3D/trimatis modelis

Spalva: juoda milteliai, mėlyna ir balta,

Dydis: S, M, L, XL

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

Kelnės*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampu, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai