Naujas Nėštumo Drabužių Motinystės Nėščia Moteris Juostelės Spausdinti V-Kaklo Motinystės Jumpsuit Nėštumo Šortai motinystės Drabužiai

Naujas Nėštumo Drabužių Motinystės Nėščia Moteris Juostelės Spausdinti V-Kaklo Motinystės Jumpsuit Nėštumo Šortai motinystės Drabužiai

p31628

Nauja

Yra sandėlyje

€9.99 €6.20
Vnt.

Žymos: 8xl plus size moterys, rompers šortai nėščia, jumpsuit nėščia, nėštumo kombinezonas šortai, boho sarongas, heyoungirl, jumpsuit nėštumas, medžiaga nėščioms moterims, Nėščia Moteris, nėščioms, drabužiai šortai.

Motinystės Nėščia Moteris Juostelės Spausdinti V-Kaklo Motinos Jumpsuit

Savybės:

Skalbimo Mašinai

Tai motinystės jumpsuit yra pagamintas iš 95% Viskozės ir 5% Spandex, medžiaga yra labai švelni ir tampri, todėl oda-draugiškas ir geras idealiai tinka nėščioms moterims.

Pagrindinis, motinystės jumpsuit, siūlanti wrap crossover v iškirpte, elastinga cinching pagal biustas, užuolaidų gražiai, sklandžiai išvaizdą ir niekada sheerness.

Sukurta būsimos motinos, į kiekvieną etapą, daug vietos auga.Minkštas, patogus ir stilingas nėštumo suknelė, šiek tiek seksuali, puikiai tinka bet kokiai progai.

Nešioti jį į normalų kasdienį ar dalyvauti draugų susibūrimai, baby shower, vakarėlį, vestuves, susitikimus, atostogos, motinystės photoshoot ir pan.Ji puikiai tinka nėščioms ir taip pat nešioti po gimdymo, kaip gerai !

Informacija:

Sezonas: Pavasaris, vasara, ruduo

Lytis: Nėščia Moteris

Stilius: Atsitiktinis

Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio

Skalbimo Mašinai

Pakuotės Turinys:

1 x Jumpsuit

Pastaba: Dėl galimo fizinius skirtumus tarp skirtingų monitorių, produktų fotografija yra tik paaiškinamojo pobūdžio ir negali tiksliai atspindi realią spalvą daiktą gavo

Dydis Krūtinės Ilgis S 105cm/41.34" 82cm/32.28" M 110cm/43.31" 84cm/33.07" L 115cm/45.28" 86cm/33.86" XL 120cm/47.24" 88cm/34.65"

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai