VEVOR Plasma Cutter 50A 110V Stick, Tig Suvirintojas CUT50 Keitiklis, Skaitmeninis Suvirinimo Mašinos (50A Plasma Cutter)

VEVOR Plasma Cutter 50A 110V Stick, Tig Suvirintojas CUT50 Keitiklis, Skaitmeninis Suvirinimo Mašinos (50A Plasma Cutter)

p31806

Nauja

Yra sandėlyje

€134.56 €121.10
Vnt.

Žymos: tig suvirinimo, suvirinimo, nagų suvirinimo, pjovimo plazma, šilumos spaudos, mig mma suvirintojas, 2hp siurblys, cnc cutter plazmos, lanko suvirintojas, plokštės inverter suvirinimo aparatas.

Įvadas Naujos Atvykimo CUT50 ORO PLASMA CUTTER SUPJAUSTYTI INVERTER, su Elektros Skaitmeninis Ekranas

Ši mašina yra vienas iš mūsų geriausių pardavėjų.Ji įgijo daug aukštos pagirti iš mūsų klientų.Pirkti ir džiaugtis dabar.

Aušinimo Ventiliatorius:

Aušinimo ventiliatorius yra labai svarbus darbo plazmos pjovimo.

Didesnis aušinimo ventiliatorius bus leiskite įrenginiui dirbti ilgiau.Mūsų aušinimo ventiliatorius yra 20% didesnis nei konkurentų.Geresnių rezultatų!

Pjovimo Storis:

Maks. pjovimo storis ši mašina yra 12mm.

Paruoštas Naudoti:

Ši mašina ateina su visais necessory priedai, kad jums reikia naudoti šį aparatą.Taupykite savo laiką ir atsipalaiduoti !

Mes suteikiame jums naujausius plazmos pjovimo technologiją su nauja lengvas ir nešiojamų CUT50. Prieinamos aukštos kokybės mašina, kuri atlieka taip pat ir kai kuriais atvejais pranoksta gerai žinomas Amerikiečių pagaminti mašinos nedidelę kainą.Skaitmeninis Displėjus ant priekinio skydelio Mašina yra įrengta su didelės aušinimo ventiliatorius ilgesnį tarnavimo laiką.

Du kartus Sandariklio Veiksmus atsargiai:

Įdėti mašina OPP maišą apsaugoti nuo dulkių ar drėgmės.Įdėti mašina putų raketės, kad apsaugotų nuo žalos pristatymo laikotarpiu.Įdėkite mašina į dėžutę.Tai yra normalus standartas langelį, kad normalus tiekėjas naudoti pakuočių.Įdėti accessie ir medžiagų į lauką.Įdėti langelį į kitą didesnį langelį papildomų saugos jūsų produktus.

Savybės Šis cut keitiklis yra elektrinis ekranas Ši mašina yra vienas iš mūsų geriausių pardavėjų darbo plazmos pjovimo, Su aušinimo ventiliatorius Naujausias pjovimo technologiją su nauja lengvas ir nešiojamų CUT50 Aukštos kokybės mašina atlieka gerai Skaitmeninis displėjus ant priekinio skydelio mašina Du metus Nemokamai garantija

Techninė projektinė Išėjimo Įtampa: 110V darbo Ciklas: Ciklas 60% 50 Amperų 100% ne 30 Amperų Maks. Pjovimo Storis: 12-16 mm Nominali Išėjimo Srovė: 50 Amperų Dažnis: 50 ir 60 Hz su skrydį vykdančio oro slėgio 75 vsi Nominalus Įėjimo Galia: 5.5 KW galios Dėžutės dydis: 26cm L ne didesnis kaip 36 cm x W x 46cm H Vieneto Svoris: 12 KG pristatymo Svoris: 13 KG Dvejų Metų Garantija

Pakuotė 1 x Žemės gnybtas su 2,5 metrų kabelio. 1 x Plazminio Pjovimo Degiklį(PT31) su 3 metrų kabeliu, 5 x Elektrodai 5 x Patarimų, 5 x Keramikos Shield Puodeliai 5 x Sukama Žiedais, 1 x Reguliatorius

Nuotraukos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai