Paskirstymo Blokai Žemės, Dėžutė, Automobilių Elektronikos Dalys Kabelis Maitinimo Žemės Paskirstymo Blokas Automobilių Stebulės Auto: Kabelių Paskirstymo Dėžutės

Paskirstymo Blokai Žemės, Dėžutė, Automobilių Elektronikos Dalys Kabelis Maitinimo Žemės Paskirstymo Blokas Automobilių Stebulės Auto: Kabelių Paskirstymo Dėžutės

p32141

Nauja

Yra sandėlyje

€12.18 €7.31
Vnt.

Žymos: automobilių saugiklių dėžutę, cof tv, anl saugiklio laikiklį, 12v aeratorius siurblys, automatinis saugiklis, automobilių saugiklis testeris, min saugiklis automobilyje, saugiklių dėžutė, 50a saugiklis, dangtelis paskirstymo dėžutė.

(1)Pagrįstą laidų: prijungti iki 5 No. 4 arba Nr. 8 ar No. 10 laidai su stiprintuvu.Taip pat galima derinti žemės laidai daug galios stiprintuvai į vieną žemės paviršiaus tašką.Naudojame aukštos kokybės paskirstymo blokų, kad jūsų sistema laidų lengviau.

(2)Aukštos klasės: galios paskirstymo blokas, mažo pasipriešinimo, aukštos srovės galimybes ir didelės galios pastatytas saugiklis.Su plastikiniu dangčiu skirta smūgiams apsauginis dangtelis yra pagaminti iš didelio stiprio, sunku-pertraukos pramonės-kokybės plastiko.Varžtas fiksuota, shell nėra lengva nukristi.

(3)įvairios programos: tinka automobilių, laivų ar kitų transporto priemonių, kad apsaugoti savo automobilių garso sistemos.

(4)Paslaugos: Draugiškas Paslaugas Po pardavimo - Mūsų santykius su mūsų klientais nesibaigia po pardavimo bus baigtas.Mes čia jums, jei jūs esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties arba turi problemą su produktu.Draugiškas klientų aptarnavimas užtikrins jūsų pasitenkinimas yra mūsų aukščiausios prioritetas.

Medžiagos: Cinko Lydinys Svoris: 125 g

Dydis: 40 * 45 * 30mm

1 * Paskirstymo dėžutės

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai