Kūdikių Žaislai, Pliušas Gyvūnų Kabinti Barška Žaislams Skirtą Vežimėlį, Lovelę Naujagimių Visual Mokymo Juoda Ir Balta Serija Kūdikių Žaislai

Kūdikių Žaislai, Pliušas Gyvūnų Kabinti Barška Žaislams Skirtą Vežimėlį, Lovelę Naujagimių Visual Mokymo Juoda Ir Balta Serija Kūdikių Žaislai

p32902

Nauja

Yra sandėlyje

€7.99 €4.15
Vnt.

Žymos: abacus matematika, foofoo vežimėlis, lopšio žaislas, tu, dešimtainis montessori, kūdikių minkštas žaislas, juoda katė žaislas, rattl, lovelę žaislas, bazinė žaidimo kūdikių.

Kūdikių Žaislai, Pliušas Gyvūnų Kabinti Barška Žaislams skirtą Vežimėlį, Lovelę Naujagimių visual mokymo Juoda ir Balta Serija Kūdikių Žaislai

Kulka Taškų: 1、Naujagimių Žaislų: juoda ir balta vėjo varpelių žaislai gali pritraukti dėmesį savo kūdikį ir skatina savo vaizdo suvokimo objektus.Jis yra žaislas tinka naujagimiams.

2、Ramina Jūsų Kūdikiui: Tai kabo žaislas padės čežėjimas garso, kai jūsų vaikas išspausti tai, ir švelnus raminantis garsas gali padėti kūdikiui užmigti.

3、Su Kabliu: vėjo varpelių žaislas ateina su kabliu.Taigi žaislas yra puikus, vežimėliais, ėdžios ir kiti vietą.Įdomus patvarus vaikystės draugas jūsų kūdikiui.

4、Tik Teisę Dydis: Priemones, apie 32*8cm/12.60*3.15 colių dydžio.Įdomus žaislas, padėti gerinti smegenų vystymuisi jūsų vaikui.

5、puiki Dovana: pasakų dovana jūsų vaikui.Domu dovana tiems, kurie ketina būti mama netrukus.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Iškamša Vėjo Varpelių Žaislas

Gaminio medžiaga: pliušas

Gaminio dydis: apie 32*8cm/12.60*3.15 colių

Taikoma amžius: 0M+

Pakavimo Sąrašas:

1*Iškamša Vėjo Varpelių Žaislas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai