10 Stilius LGBT Gėjų Vaivorykštės Gnome Beveidis Pliušinis Gėjų Lėlės Skandinavijos Tomte Nisse Pasididžiavimas Šiaurės šalių Namų Dekoro Gėjų Dovana

10 Stilius LGBT Gėjų Vaivorykštės Gnome Beveidis Pliušinis Gėjų Lėlės Skandinavijos Tomte Nisse Pasididžiavimas Šiaurės šalių Namų Dekoro Gėjų Dovana

p32986

Nauja

Yra sandėlyje

€5.68 €3.69
Vnt.

Žymos: hallowen, silicone love sex woman doll, liemens, 3d siaubo tapetai, 65 cm lėlės, helovinas pagalvė, hal 9000, į arcana, tuščiaviduriai punch, dekoro helovinas.

Sekite Mus Gauti Parduotuvė Gerbėjai Išskirtinių Kuponų

1.VIP kainą ir papildomos nuolaidos pasekėjų

2.Laimėti nemokamą produktų ir didelis kuponus iš parduotuvės klubas

3.Žinant nauja siunta, parduotuvė, reklamos ir kitų išmokų iš anksto.

Aprašymas:

1. Atneša laimę & gerovę: Gauti jūsų namuose vaivorykštė gnome apsaugoti jus ir jūsų mylimą iš nelaime.Tai įsitikinkite, kad pridėti magijos jūsų namams, virtuvės, biuro ir kad visi šypsena.

2. Premium kokybės rankų darbo: Tai barzdotas šiek tiek gnome funkcijos spalvinga juostelės hat, white dirbtiniais kailiais barzda, medienos nosies ir puošia vaivorykštė širdyje vyko viduryje.Skrybėlių yra laidus sukišti į vidų taip, kad padėtis yra nepastovus, kaip jūs norite.

3. Žavinga dydžiai: visos gėjų švedijos Nisse priemonės 13,5 cm aukščio, iš kepurės į bazę.

4. Lengva naudoti: nereikia įdiegti ir išlaikyti, svertinis apačioje, tai leidžia įgyvendinti dėl skirtingų dėklas, lentynos, palangės, stalo ir virtuvės, biuro stalo arba, kaip Rae Dunn ekranas.

5. Šviesus & linksmas dovana: tai ypatingas momentas, ryškios šiaurės Norris reikia nudžiuginti žmones.Kai kas nors yra karantine, kovoti ligoninėje, ar esate narys, LGBTQ, tai mažai vaikinas yra puiki dovana jūsų pasirinkimas.

Produkto informacija:

Pavadinimas: Rainbow Rudolph lėlės

Medžiaga: audinys art

Matmenys: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1/2VNT *Vaivorykštė Nykštukai

Pastabos:

1. Prašome leisti šiek tiek 2-3% skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos skirtingų ekrano nustatymas.

2.Mes patikrinti paketą ir atsargiai, prieš siųsti, jei toks klausimas jums susitikti, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti neigiamą atsiliepimą, prašome patikėti mums, mes stengiamės padaryti geriau ir jums padėti.Ačiū!

Palinkėti jums malonią kelionę!

Dear klientas:

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Įsitikinkite, pristatymo adresą, yra teisinga prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2business dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo.Paprastai tai užtruks 15-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau),Jei jums reikia prekių labai skubiai,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt.Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<