Besegad Vaikai Piratų Partija Reikmenys, Žaislai, Aukso Monetas, Kompasas Lobių Skrynią Lauke Teleskopai, Brangakmenių Akių Pleistrai Auskarai Medalionai

Besegad Vaikai Piratų Partija Reikmenys, Žaislai, Aukso Monetas, Kompasas Lobių Skrynią Lauke Teleskopai, Brangakmenių Akių Pleistrai Auskarai Medalionai

p33476

Nauja

Yra sandėlyje

€9.92 €5.46
Vnt.

Žymos: piratų lobių skrynią, airsoft dvasios kaukė, piratų lobių skrynią mini, metal gear solid pleistras, arcylic lobių skrynią, striukė kaukolė, piratų medienos lobių skrynią, hermosa papuošalai, jake piratų lobių skrynią, slidinėjimo rinkinys.

Besegad Vaikai Piratų Partija Reikmenys, Žaislai, Aukso Monetas, Kompasas Lobių Skrynią Lauke Teleskopai, Brangakmenių Akių Pleistrai Auskarai Medalionai

Informacija:

PAKUOTĖS ELEMENTUS: 24 x Aukso Monetas, 22 x Brangakmenių, 4 x Piratų Akių Pleistrai, 2 x Kompasas, 1 x Lobių Skrynią, 2 x Plečiama Teleskopai, 2 x Sidabro Auskarai, 1 x Raudonos Pinigų Maišas, 2 x Medalionai.

Aukščiausios KOKYBĖS MEDŽIAGOS: Visi žaislai yra pagaminti iš plastiko, todėl jie yra lengvi ir lengvai atlikti;, kad aukso monetų yra šviesus ir ryškus, ir perlus yra spalvinga ir graži, vaikai bus meilė juos žaisti.

PILNAS ĮDOMUS: piratų žaislai atneša daug džiaugsmo vaikams, jie gali cosplay naudojant šiuos žaislus, ir įdėti į piratų kostiumų ir apsimeta, kad jie yra piratai.Turintis teleskopas ir dėvi piratų akių pleistrai, vaizdas yra tokia šviežia ir kūrybos.Ir tai bus nepamirštamas atminties jiems.

DAUGKARTINIO NAUDOJIMO: piratai žaislai ne tik žaislai, bet gali būti naudojamas kaip piratų partija prekių, pavyzdžiui, gimtadienio, Kalėdų vakarėlį ir Maskuotis kaip piratų kostiumas šalis, kurioje pridėti daug malonumo ir džiaugsmo šalis.Kas daugiau, piratas, žaisluose gali būti naudojama kaip dekoracija, dovanos, lobių medžioklė, karnavaliniai arba pinatas ir Puikus Scenos Rekvizitai.

KURTI VAIZDUOTĖ IR INTELEKTAS: Kai gauti piratų žaislai, vaikai bus įsivaizduoti, kad jie yra piratai ir išbandyti nuotykių, pagalvokite apie sklypo tiesiog kaip rodoma filmuose.Tai lavina vaikų vaizduotę ir žvalgybos, kai jie apsimesti piratai, reiškia, kad naujas laimėjimas smegenų vystymąsi.

Produkto Aprašymas:

Šį rinkinį sudaro viskas, ko jums reikia fantastinis piratų partija.Kiekvienas aukso monetos yra vertingas lobis bet piratų.Nustatyti, kad jūsų mažai buccaneers off quest krūtinės lobiai su šių Piratų Lobis Aukso Monetų.

Jie gali būti naudojami kaip papuošalai, pateikta kaip prizą žetonų žaidimų, ir daug daugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Dydis:

Piratų Akies Dėmės: 8.58 x 8cm / 3.38 x 3.15 colių

Lobių Skrynią: 14 x 10 x 11cm / 5.5 x 3.94 x 4.33

Plečiama Teleskopai: 13 x 2.4 cm - 18.5 x 1,7 cm

Kompasas: 6 x 6cm / 2.36 x 2.36 colių

Auskarai: 4cm

Komplektą Sudaro:

60 x Piratų Žaislai

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai