Dirbtinis Saulėgrąžų Vasaros Vainikas-16 Colių Dekoratyvinis Netikrą Gėlių Vainikas Su Geltona Saulėgrąžų Ir Žalių Lapų Priekinių Durų Aš

Dirbtinis Saulėgrąžų Vasaros Vainikas-16 Colių Dekoratyvinis Netikrą Gėlių Vainikas Su Geltona Saulėgrąžų Ir Žalių Lapų Priekinių Durų Aš

p33948

Nauja

Yra sandėlyje

€14.04 €9.55
Vnt.

Žymos: durų vainikas, artifici gėlių, knygos, stalo dekoras, vasarą moterys, lei girliandą apdaila, rotango, vestuvių dekoravimas palapinė, Vainikas, gėlės brides, dekoro namai.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Tai geltona vainikas sukurti gyva atrodo, kad daro nuostabų stilių,galite naudoti ją kiekvieną sezoną!Elegantiškas ir ryškių spalvų, kad nesenstantis sezoninio namų dekoro.

Dirbtinis Saulėgrąžų Vainikas yra rankų darbo, dėl stabilios šakelių vynuogių bazė su dirbtiniais saulėgrąžos,saulėgrąžų žiedai ir lapai yra ilgalaikis minkšta ir lanksti, ir atrodo labai realus.Tai puikus jūsų durų,per mantels,ant sienos visiems savo pavasario ir vasaros dekoravimo.

Šie gražūs dekoratyviniai vainikai yra rankų darbo ir kiekvienos gėlės yra rankų darbo atsargiai,kirčiuotas su ruda patvarus šakelių vynmedžių, kurie apima bazė gėlių vainikas.

Vasaros vainikas gali būti naudojamas patalpose arba lauke, todėl yra universalus, dekoravimo aksesuaras.Pakabinti virš jūsų židinys,padėkite jį ant jūsų durų,arba ant gyvenamojo kambario sienos.Šis vainikas atneš maloni atmosfera ištisus metus.

Spalva:oranžinė +žalia

Medžiaga:krepo +rotango

Dydis apie 40cm

Pakuotės Turinys:

1 x Dirbtinis Saulėgrąžų Vainikas, kaip paveikslų paroda

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse.

Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo šioje svetainėje jūsų sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ,mes galime padėti jums jį pratęsti .Taigi jūsų pinigai nebus į mūsų sąskaitą.Ir mes stengiamės sekti savo sklypo iki tol, kol jūs jį gauti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai