Split Stilius Lanko Sėdynės Sofa Cover Kavos Baras, Vonia, Fotelis Slipcover Su Ruožas Nuimama Pagalvėlė Apima Baldai Raštas

Split Stilius Lanko Sėdynės Sofa Cover Kavos Baras, Vonia, Fotelis Slipcover Su Ruožas Nuimama Pagalvėlė Apima Baldai Raštas

p34298

Nauja

Yra sandėlyje

€24.54 €12.27
Vnt.

Žymos: sofa-lova, dangtelis fotelis ir sofa, pirmininko mao, cherry blossom vinilo, mūrinis audinys, baldų kambarį nustatyti kinija nemokamas pristatymas, padengti sofa, hamy baldai, sofos, fotelis raštas, laisvalaikio kėdė.

Savybės: 1. Šio Klubo Pirmininkas Slipcover yra pagamintas iš tvirtos ir tampri, poliesterio ir spandex medžiaga, kuri yra kvėpuojantis, jokio blukimo, nr. pilling, sklandžiai ir raukšlių nemokamai.

2. Split Stilius, Dizainas, vienas yra Sofa padengti ir kitas yra sofa-lova, sėdynės dangtelis, kuris yra prašmatnus ir rafinuotas.

3. Vonia sofa padengti gali būti lengvai įrengti ant sofos, ir ji yra taip pat lengva pašalinti nuo vienos sėdynės sofos.

4. Šis Fotelis slipcover gali apsaugoti sofa-nuo kasdienio naudojimo, kasdien dėvėti, dėmių ir įbrėžimų.Tai yra geras pasirinkimas šeimoms su vaikais ar augintiniais.Jūs galite atnaujinti savo seną ir sugadintą ar negraži kėdės, kad atitiktų jūsų namuose ar kavos baras tema.

5. Lengva valyti, skalbti mašinoje, atskirai šaltame vandenyje, švelniai ciklo, nenaudokite baliklio.

Paketas apima: Tik Bazę Sofa Slipcover * 1 Pc + Sofos, Sėdynės Dangtelis*1Pc

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<