Rankinis Pipirų Malūnėlis Ąžuolo Medienos Druska Ir Pipirai Malūnas Multi-purpose Cruet 5" 8" 10" Virtuvės Įrankį, Su Keramikos Malūnėlis

Rankinis Pipirų Malūnėlis Ąžuolo Medienos Druska Ir Pipirai Malūnas Multi-purpose Cruet 5" 8" 10" Virtuvės Įrankį, Su Keramikos Malūnėlis

p34473

Nauja

Yra sandėlyje

€10.93
Vnt.

Žymos: xr "iphone" dont care.

Kulka Taškų:

1,Ąžuolo Medžiaga: Pagaminti iš ąžuolo, malūnėlis funkcijos, patogus jutiklinis, tvirtas tekstūros ir ištvermė.Tai nėra lengva įsisavinti vandens, atsparus korozijai ir pasižymi dideliu stiprumu.Mini ir racionalizuoti kūno klasikinis stilius.

2,Platus Savybės: Pagaminti iš didelio stiprio keraminės malimo core, malūnėlis yra didelis kietumas, atsparumas dilimui, korozijai ir aplinkos apsaugos.Jis yra lengvai valomas ir jokių poras.

3,Reguliuojamas Storis: Ji gali būti koreguojama rankiniu būdu ranka.Nerūdijančio plieno užsukamu gali reguliuoti storis pipirai.Sugriežtinti yra gerai, atlaisvinkite yra storas (negaliu pasukti per daug stipriai, kad nepažeistumėte branduolys.)

4,Valymo Būdas: Įdėti į ryžių malūną ir sumalkite ją.Likutis keraminės malimo core gali būti valomi kartu ryžių malūnas. (Pastaba: Jeigu norite, šlifuoti kiti pagardai po šlifavimo pipirai, galite naudoti šį metodą, siekiant jį valyti, taip, kad ji bus lygesnė ir gali išvengti kvapas.)

5,Tinkamas Kartų: Ji labai tinka namų, viešbučių, vakarų restoranas ir kitomis progomis.Tai taip pat geras pasirinkimas, kaip dovana.Jis gali būti naudojamas kaip pagardas konteinerių.

Parametrai:

Pavadinimas: Ąžuolo Malūnėlis

Medžiaga: ąžuolas; keramikos; nerūdijančio plieno; aliuminio

Spalva: antikvariniai

Dydis: 5 cm: apie 5CM*5CM*14.5 CM/1.97*1.97*5.71 į; 8 cm: 5,5 CM*5.5 CM*22CM/2.17*2.17*8.66 į; 10 cm: 5,5 CM*5.5 CM*26.5 CM/2.17*2.17*10.43 į

Funkcijos: šviežiai malti; pipirai, jūros druska, sezamų ir daug daugiau

Įpakavimas: burbulas krepšys

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti paklaida apie 1-2cm/0.39-0.79 in.

2. Nes ekranas yra ne sukalibruotas, partijų, pagamintų skiriasi ir spalva, tekstūra, iš medžio yra šiek tiek kitoks, spalvų ir objektų prekių nuotraukos rodomos kompiuterio monitoriuje gali būti šiek tiek skirtingi.Dėkojame už jūsų supratimą.

Sąrašas:

Pipirų Malūnėlis * 1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai