Spalva Keičiasi Kiaušinių Laikmatis 1pcs Yummy Minkštas Sunku Virtų Kiaušinių Virimo Eco-Friendly Derva Medžiaga Raudona Įrankiai, Virtuvės Dalykėlių

Spalva Keičiasi Kiaušinių Laikmatis 1pcs Yummy Minkštas Sunku Virtų Kiaušinių Virimo Eco-Friendly Derva Medžiaga Raudona Įrankiai, Virtuvės Dalykėlių

p3461

Nauja

Yra sandėlyje

€2.62 €1.83
Vnt.

Žymos: xiaomi 9 pastaba atveju custom.

[Vardas, pavardė]: Kiaušinių laikmatis

[Medžiaga]: ekologiška derva medžiaga

[Kiekis]: 1 vnt

[Dydis]: 5.5*3.2*4CM

[Svoris]: 52g

[Pakavimo]: pakuotas

[Atsparumas Temperatūrai]: 650℃

-Virti kiaušiniai, ir suvokti rawness kiaušinių pagal spalvą pakeisti laikmatis.

-Kiek minučių jūs turite virti kiaušinių kad suminkštėtų?Tai yra vidutinis?Negalvok apie tai, tiesiog įdėti kiaušinių laikmatis tiesiogiai į puodą šalia kiaušinį ir įpilkite vandens, kad pamatytumėte, kaip laikmatis keičia spalvą.

-Kai jis yra pagamintas, todėl tiksliai rinkoje, joks kitas kiaušinių laikmatis pakeis spalvą.Jį galite pasiimti vandens temperatūros ir elgtis kaip kiaušinis.Kai kiaušinis yra kaitinti, laikmatis pakeis spalvą, kuri yra labai paprasta.

-Puikus kiaušinių laikmatis, kiaušinių laikmatis, kuris pakeis spalvą baigus bus užtikrinti, kad kiekvienas kiaušinis yra teisinga konsistencijos ir skonio.

-Kiaušinio trynio arba grietinėlės, trynys?Puikus kiaušinius, kiekvieną kartą!Kiekvienas turi skirtingą įspūdį, išvaizdą, puikus kiaušinių.Kiaušinių laikmatis leidžia jums virėjas jį iki tobulumo.

-Kiaušinių laikmatis gali būti atšaldytas ant prekystalio.

Pakavimo sąrašas:

Kiaušinių Laikmatis *1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<