Universalus Mobiliojo Telefono Stovas Paprasta Medžio masyvo Mobiliojo Telefono Laikiklis Dvigubas Griovelių Dizainas Ir dvipusis Naudoti Telefono Turėtojas

Universalus Mobiliojo Telefono Stovas Paprasta Medžio masyvo Mobiliojo Telefono Laikiklis Dvigubas Griovelių Dizainas Ir dvipusis Naudoti Telefono Turėtojas

p34836

Nauja

Yra sandėlyje

€3.21 €1.70
Vnt.

Žymos: ps4, išmaniojo telefono stovas stalo medienos, mobiliojo telefono stovas, stendas medienos, išmaniojo telefono stovas laikiklis medienos, stoties išmanųjį telefoną medienos, akimis medienos stendas, rąstai, medienos stendas, lapų medžio stovas, kreko vamzdis.

Aprašymas:

*Paprastas medžio masyvo mobiliojo telefono laikiklis: jis yra pagamintas iš natūralios medienos, gryno medžio.Atramos paviršius yra padengtas natūralaus lako, išplėsti paslaugų gyvenime, išlaikant spalvos ir tekstūros produktas.Danga yra netoksiška, radiacijos-nemokamai, be taršos lakiaisiais, deformacijos nemokamai, kreko nemokamai, aukštos temperatūros korozijai, oksidacijai, atsparus smūgiams, trinčiai atsparus ir patvarus.

*Dvigubų griovelių dizainas ir dvipusis naudojimas: tinka visiems mobiliesiems telefonams, ipad ir kitų elektroninių prietaisų, kurie gali būti dedami vertikaliai ir horizontaliai.

*Ergonomiškas dizainas, kampine drožimo: apačioje stovintis kampas yra 60 vienetų už jūsų geriau žiūrėjimo patirtį.

*Ne sujungimas, visos medienos: suapvalinti kampai yra poliruoti, švelnus ir patogus, sklandžiai ir " hands-free.

Techniniai duomenys:

Vardas: mobilus telefono stovas

Medžiaga: importuojamų buko

Paviršius: Lakas

Stilius: paprasta ir madinga

Savybės: vientisas medžio

Tipas: tingus laikiklis

Taikomas modelis: Bendra

Taikoma scenarijus: Desktop

Spalva: vieno mobiliojo telefono stovas, dvigubo mobiliojo telefono stovas

Gaminio dydis: apie 8*6*2cm(apie 3.15*2.36*0.79 į)

Pakuotė:

1*telefono laikiklis

Pastabos:

priminimas:

Dydis matuojamas ranka, su klaida 0.1-0.2 cm, visi, kurie yra normalūs reiškiniai.Prašome kreiptis į gautą daiktą.

Chromatines aberacijas problema: kokią įtaką skirtingos dalys, ekranas, aplinkos šviesos, ir t. t.yra neišvengiama, prašome, atleisk man.

Medienos savybės: natūralaus bambuko (medžio) gaminiai turės savo unikalios formos, ten bus spalvos skirtumas, grūdų skirtumas, dydžio ir formos bus kai nuokrypis, spalvų gylį, tekstūrą, randų, yra šiek tiek kitoks, atkreipkite dėmesį.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai