Naujos 1 Pora Japonijos Lazdelės Suši Lazdos Virtuvės Įrankius, Daugkartinio Naudojimo Neslidžios Kinijos Ilgio Lazdelės Indai, Lengvojo Lydinio

Naujos 1 Pora Japonijos Lazdelės Suši Lazdos Virtuvės Įrankius, Daugkartinio Naudojimo Neslidžios Kinijos Ilgio Lazdelės Indai, Lengvojo Lydinio

p34861

Nauja

Yra sandėlyje

€0.11
Vnt.

Žymos: karštų klijų, titano kelionės lazdelės, granulių meno rinkinys, indijos smilkalai, japonų patiekalas, už stick, lazdelės kinijos kaštonų, bambuko led, cukranendrių, japonijos lazdelėmis.

Ilgis: 240mm/225mm/230mm

Spalva: juoda

Medžiaga: stiklo lydinys

Modelis: 01 06

Kiekis: 1 pora

Paketų sąrašo:

1 pora daugkartinio naudojimo lazdelės

Savybės:

* Patvari medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės karščiui atsparaus stiklo, išvengiama metalo skonį, varnalėša ir kenksmingų medžiagų, tai yra BPA-Free be padengimas ir dažymas, netoksiška, korozijos ir rūdžių, atsparus vandeniui.

* Ne slydimo dizainas: kampinis, jt-cilindro formos, neleidžia lazdelės iš geležinkelių per ranka, tvirtas ir lengvas laikyti, ir pailgos, smailūs, neslidus tekstūra apsaugo maistą nuo jų nukristi tarp jūsų lazdelės.

* Plačiai naudojamas: būtina turėti prekės valgyti tipiškas Azijos maisto produktų, tokių kaip suši ramen hot pot, ryžiai, makaronai, kung pao vištienos ir koldūnai, ar net kai kurios artimųjų rytų maisto.

* Lengva valyti: plauti Indaplovėje, ar jūs tiesiog nuplaukite vandeniu.

* Naudojimas: Idealiai tinka bet kuriai Azijos patiekalus namuose, maitinimo įstaigos, restoranai, barai, kavinės, diners, kavinės ir daugiau.

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai