PAR38 Jutiklio Spalvų Lemputė 15W Nišoje Apšvietimas vidaus/Lauko Klaidą Šviesos Riba Gali Veranda, Garažas Kieme E27 Lemputės Šviesos

PAR38 Jutiklio Spalvų Lemputė 15W Nišoje Apšvietimas vidaus/Lauko Klaidą Šviesos Riba Gali Veranda, Garažas Kieme E27 Lemputės Šviesos

p35334

Nauja

Yra sandėlyje

€13.20 €9.38
Vnt.

Žymos: lemputė radaro jutiklis, vario spalvos lemputė, e27 par38, lempa geltona, lempa led magnetas, led lemputė, eurolux įkrovimo avarinė lemputė, lemputė uodų, judesio jutiklio lizdas, šešiakampis garažas.

PAR38 Jutiklio Spalvų Lemputės, LED Potvynių Šviesos 15W Nišoje Apšvietimas vidaus/Lauko Klaidą Šviesos Riba Gali Veranda, Garažas Kieme E27 Lemputės Šviesos

Ypatybė:

1,ENERGIJĄ TAUPANČIOS LEMPUTĖS.Taupyti pinigus ant elektros sąskaitas naudojant šias energiją taupančias LED lemputes.Puikus pakeitimo kaitinamosios lemputės, šie nedideli, 15wattage LED lemputės (100-w ekvivalentas) naudoja mažiau energijos ir ištverti ilgiau, ir sutaupyti jums pinigų dėl elektros ir pakeitimo išlaidas. 2,VABZDŽIŲ-NEMOKAMAI APŠVIETIMAS.Atsipalaiduoti ant nugaros, veranda ir denio vasaros vidurio be bothered grisus vabzdžių.Spalva klaidą potvynių šviesos lemputės skleidžia gintaro geltonas apšvietimas, apšvietimo jūsų lauko verandoje ar terasoje mūsų Garažas, išlaikant vabzdžių baimėje. 3,ILGAS TARNAVIMO LAIKAS.Be to, sutaupysite pinigų, energijos sąnaudas, šių vietoje šviesos pasigirti ilgesnis tarnavimo laikas, siekiant sumažinti išlaidas ir vargo atnaujinti juos.Šios lempos gali trukti iki 30.000 valandų, todėl juos beveik nereikalauja priežiūros. 4,TIESIOG " TINKAMO ŠVIESUMO.Šias lemputes gamina įspūdingas geltona/raudona/žalia/mėlyna/rgb šviesos su puikus suma ryškumą, todėl jūs galite pamatyti nakties valandas.Jie idealiai tinka lauko veranda, denio, garažas ir prieangis, taip pat patalpų apšvietimas, siekiant padėti jums jaustis labiau atsipalaidavęs ir pagerinti miego. 5,SAUGI ALTERNATYVA.Skirtingai nei halogeninės bubs, šie LED žibintai, neturi gyvsidabrio ir nebus atleiskite, bet pavojingų dujų.Kaip toks, nėra jokio reikalo nerimauti, jei lemputė, pertraukas ar apie atsižvelgdamas geriau jį perdirbti.Specifikacija: Lempa Bazė: E27 Galia : Par38-15W Medžiaga: Plastikas Įėjimo Įtampa: 110V-240V tarnavimo laikas: 30000 valandų Dydis : DIa121mm*138mm Voltage : AC85V-265V Šviesos Spalva : Balta/ Šiltai balta/ Raudona/ Geltona/ Mėlyna/ Žalia/RGB Daugiaspalvis.Atsparus vandeniui : IP65 Packge Įtrauktas : 1 x PAR38 LED Lemputė, Prožektorius

*Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.

*Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

* Prašome atkreipti 1 minutę, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Ačiū!

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia Paskolai.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

* Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šių mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

* Kiekvieno elemento bus patikrintas prieš pristatymas.

* Mes turime 2 metų garantija už kiekvieną sugedusį elementą(Išskyrus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas)

* Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje.Prašome siūlo mums sekimo numerį, laiko taip pat.Klientai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

* Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės yra sugadintas arba negali būti repaird.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mes padarysime viską, kad jums padėtų.

* Bet kokios kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

* Jei esate nepatenkinti su produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

* Jei daugiau nei 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

* Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

* Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Paskolai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

* Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

PAR38 Jutiklio Spalvų Lemputės, LED Potvynių Šviesos 15W Nišoje Apšvietimas vidaus/Lauko Klaidą Šviesos Riba Gali Veranda, Garažas Kieme E27 Lemputės Šviesos

lemputė; lemputė, led e27;LED Lemputės;

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai