1PC/2VNT korėjos Plastiko Širdies Gėlių Plaukų Clips Moterų, Mergaičių, Saldus plaukų segtukai Barrettes Apdangalai, Plaukų Formavimo Priedai

1PC/2VNT korėjos Plastiko Širdies Gėlių Plaukų Clips Moterų, Mergaičių, Saldus plaukų segtukai Barrettes Apdangalai, Plaukų Formavimo Priedai

p35552

Nauja

Yra sandėlyje

€2.23 €1.61
Vnt.

Žymos: plaukų ryklys, led panda, bananų klipas, kietas plaukai surišti į uodegą, kūdikių kietas, apkaba plaukų, bananų plaukų pin, bananų klipas plaukų, lavos akmenų, segtukas plaukams moterims.

Skelbimas:

Dėkojame už supratimą.

Jei nesate patenkinti mūsų prekėmis,ir jokių problemų, prieš jums palikti atsiliepimą.atminkite, susisiekite su mumis pirmas!! (elektroninio pašto,pranešimų)

Mes jums išspręsti visas jūsų problemas!

1PC/2VNT korėjos Plastiko Širdies Gėlių Plaukų Clips Moterų, Mergaičių, Saldus plaukų segtukai Barrettes Apdangalai, Plaukų Formavimo Priedai Savybės: Retro lydinio dizaino, mados stilius.Rungtynės su tinkami drabužiai įvairioms progoms.Elegantiškas ir gražus, jis bus pridėti žavesio savo plaukų stilių.Tipas: Plaukų Papuošalai Medžiaga: Metalo Lyčių: Moterys,Merginos Bauda Arba Mada: Mados Pakuotė: 1 x Plaukų Clips Nuotrauka yra išdidinama parodyti išsamiau - žr. aprašymą tikrąjį dydį.Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti. Pastaba: 1. Nuotraukas rodyti tik keletas pavyzdžių, galite gauti įvairių stilių pagal užsakymą; 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!Papuošalų Priežiūra:

Pristatymas: 1. Mes produktų išsiuntimo per 3-5 darbo dienas gavus sistema patvirtina jūsų mokėjimas; 2. Mes siūlome nemokamas pristatymas per China Post defaultly, kurie paprastai trunka apie 25 -60 darbo dienų ir pristatymas; 3. Jei jūs vis dar negavote elementas po 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis dėl grąžinimo; 4. Drop laivyba: mes siūlome lašas laivybos kai kuriose šalyse, pls siųsti mums savo klientui teisingai laivybos pridėti kai užsakymą; 5. Pristatymo kaina: Spustelėkite "siuntimo ir pakavimo" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų kaina įvesdami reikiamą informaciją; 6. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.Grąžinimo Politika: 1. Mes priimame grįžti. 2. Jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės, gautos neveikia, prašome susisiekti su mumis grąžinti ar išsiųsti į žemiau pateiktas sąlygas: grąžinimo turi būti originalioje būklės; grąžinti mums per 7 dienas; Kontaktiniai ir Atsiliepimų: 1. Jeigu turite kokių nors klausia, ar kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba internete,Mes būsime laimingi galėdami padėti ir stengiasi susisieksime su jumis per 24 valandas; 2. Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas.Mes palikti teigiamą atsiliepimą visiems pirkėjui, kai užsakymas baigtas.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome prisiminti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų ir 5 balų įvertinimas; 3. Jei esate nepatenkinti su juo, prašome elektroniniu paštu mums prieš palikdami neigiamą arba neutralų ar rezultatas 1 arba 2.Mes stengiamės ją išspręsti jūsų satisfactoy ir padaryti jūsų pirkinių patirties malonus čia.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai