GSP0931134 Už JBL JBLXTREME Xtreme Originalus Mini "Bluetooth" GreatPower Pakeitimo Garsiakalbis Baterija Batteria Bateria Accu

GSP0931134 Už JBL JBLXTREME Xtreme Originalus Mini "Bluetooth" GreatPower Pakeitimo Garsiakalbis Baterija Batteria Bateria Accu

p35926

Nauja

Yra sandėlyje

€17.57 €12.83
Vnt.

Žymos: hdmi ip encoder stream, xtreme jbl pak baterija, jbl radijas, laisvų rankų įranga jbl, atveju jbl pulsas, jbl didelis ekstremalus, aukso garsiakalbis, fk88, "toyota" jbl garsiakalbiai pakeitimo, baterija jbl xtreme.

GSP0931134 Už JBL JBLXTREME, Xtreme 5000mAh Originalios Baterijos

Techniniai duomenys :

Baterijos Modelis: GSP0931134

Suderinama Su: Už JBL JBLXTREME, Xtreme

Prekės Nr.: CS-JMX100SL

Baterijos Talpa: 10000mAh

Ribinė įtampa: 3.7 v

Baterijos Tipas: Li-Polimero

Matmenys: 146.60 x 33.00 x 17.90 mm

Bruto Svoris: 276g

Spalva: Mėlyna

Baterija Kilmės Šalis: Kinija

Pakavimo specifikacija: Birių Paketas

Komplektą Sudaro :

1* Baterija GSP0931134 Už JBL JBLXTREME, Xtreme

1* Nemokamas Įrankis

Didmeninių užsakymų yra sveikintina.Mes esame gamykla specializuojasi gaminti baterijas įvairių modeliu mobiliųjų telefonų,nešiojamųjų kompiuterių ir Fotoaparatų ,aukštą produkto kokybę garantuoja.Jei užsakymo kiekis yra virš 10vnt, prašome susisiekti su mumis per Paskolai.lt pranešimą, labiau priimtiną kainą bus suteikta.

Naudingi Patarimai:

1.pls proto kryptimi "+" raudonos ir "-" juodą laidą, kai baterijos įdėjimas.

2. Baterija vidinis įkrovimas, pls pakeisti profesinės asmuo, arba eikite į remonto parduotuvė.ar jums galėtų paieškos "Youtube", nes į šią nuorodą ir žiūrėti vaizdo įrašą, norėdami sužinoti, kaip pakeisti bateriją teisingai.

Svetainė:

Svarbu :

1.Naujosios Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.Prašome prisiminti, kad nauja Ličio-Jonų baterija pilnas veikimas ir ilgaamžiškumas yra pasiekti tik po 2 į 3 pilnų įkrovimo ir iškrovimo ciklų.Po to, kai jums eiti per 2-3 ciklus, jums niekada nereikės sąlyga, kad jūsų baterija dar kartą!

2.Visų pokalbių ir veikimo laukimo režimu trukmės yra apytikslės, priklausomai nuo operatoriaus tinklo nustatymus, signalo stiprumą, ir pasirinktų funkcijų.Pokalbių ir veikimo Laukimo režimu laikas gali būti mažesnis Analoginį režimą, kaip nurodyta pirmiau.

3.Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes tikrai vertiname jūsų verslą ir, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų .Jūsų palaikymas yra didžiausias postūmis mums.

4.Jei manote, kad mes nesame pakankamai geri, tikiuosi, kad jums galėtų rašykite mums prieš suteikiant bet kokį neigiamą atsiliepimą arba atidaryti jokių pretenzijų.Mes manome, kad bet kurią problemą galima išspręsti bendraujant,ir Turime galimybę tobulėti.Labai ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<