37PC Pigūs Jutikliai, Žaislai, Sumažinti Streso Ir Nerimo Suaugusiųjų Vaikų Dovanų Paketą Plonas Jutimo Antistress Paramos Figet Žaislas

37PC Pigūs Jutikliai, Žaislai, Sumažinti Streso Ir Nerimo Suaugusiųjų Vaikų Dovanų Paketą Plonas Jutimo Antistress Paramos Figet Žaislas

p35992

Nauja

Yra sandėlyje

€8.19 €6.55
Vnt.

Žymos: ergoterapijos specialių žaislų, stresas, anti stresas, fidget pack, kad žaislai kinija, kubas paketai, figet pack, fidget žaislas, figet žaislas, bohemija liustra.

37PC Pigūs Jutikliai, Žaislai, Sumažinti Streso Ir Nerimo Suaugusiųjų Vaikų

🌟 Szabo Popit Fidget Tiesiog žaisti, ruožas ir apversti šie fidgety žaislai, sumažinti streso ir nerimo.Idealiai tinka vaikams ar suaugusiems ADD arba ADHD, taip pat žmonių su obsesinis-kompulsinis sutrikimas ar didelio streso/nerimo lygį.Kaip įtempį mažinantys žaislas specialiesiems poreikiams tenkinti.

💖 PS [Aukštos kokybės medžiaga] Visi fidget žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, maisto kokybės nerūdijančio plieno, 100% netoksiškas, ekologiškas.Šie žaislai yra vaikas-saugus ir labiau tinka vyresniems vaikams virš 7 metų amžiaus.

🔮 yra paprasta naudoti ir priklausomybę įtempių žaislas.silikono burbulas su savo rankų išleisti vidinis slėgis.

💥 [Švietimo Žaislai Kūdikiams] Silikono putos yra skirtos nuolat plėtoti smulkių ir didelių motorinių funkcijų vaikams ir skatinti dėmesio vaikams.

🎮 [portable] smulkūs žaislai gali būti laikomi rankoje.Dauguma žaislų yra kišenės dydžio ir labai nešiojamų, todėl jie puikiai tinka biurų, namų, bažnyčių, bibliotekų, traukinių stotyse, specialiojo ugdymo klasėse, terapijos ir jutimo kambariai, ir kelionės.Jie taip pat yra kietas žaislai šeima ir draugais.

1* Streso Mažinimo Žaislų Rinkinys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai