Prie sienos tvirtinamas Organizatorius talpinimo Nuotolinio Valdymo Mobiliojo Telefono Saugojimo Atveju PS5 Valdytojas, Savininkas Stovi Konteineris

Prie sienos tvirtinamas Organizatorius talpinimo Nuotolinio Valdymo Mobiliojo Telefono Saugojimo Atveju PS5 Valdytojas, Savininkas Stovi Konteineris

p36068

Nauja

Yra sandėlyje

€8.06 €4.11
Vnt.

Žymos: prie sienos tvirtinamas padėklas pet, padengti ps5, 3d sienų lipduko ps5, ps5, kontrolės ps5, kaukolė co jungiklis, ps5 remap, svirtis shimano, 4k hdmi jungiklis, headset somic.

Aprašymas: 1. Išsaugoti Laikas: plastikiniai vienos kišenės bus naudoti vertikalioje erdvėje saugoti mobiliojo telefono, raktų, nuotolinio valdymo, žaidimų konsoles ir kt.Ji gali padėti jums išvengti painiavos.Šių ABS sienos laikiklis, skirtas maksimaliai išnaudoti erdvę ir praktiškumą.Jūs galite naudoti ją į savo, kaip biuro, vonios kambarys, miegamasis ar gyvenamasis kambarys.

2. Išvengti Žalos: Mūsų unikalus sienos kabo turėtojas įeina lipni, nereikia punch skylės, siekiant išvengti žalos sienos.Saugus montavimas nuo kritimo iš sienos.

3. Pakabinti Visur: Ne tik gali būti pakabinti ant sienos, bet taip pat pusėje, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, indaplovė, staliukas, kt.Likti pakankamai arti, kad galėtumėte greitai pasiekti kai reikia.

4. Lankstymo ir Plonas: Mūsų lankstymo dizainas sumažina savo patalpų trimatę erdvę.Ultra-plonas dizainas neužima jokios vietos.Atramos gali būti bet koks objektas 3k.Jūs galite naudoti mūsų produktus su savimi.

5. Platus Suderinamumas: Tai turėtojas gali tilpti bet sumanaus telefono ir nuotolinio valdymo pultas.Daugeliu atvejų, ji gali būti naudojama su apsauginį dėklą.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta

Svorį: 3 kg

Medžiaga: ABS+akrilo klijai+nerūdijantis plienas+magnetas

Gaminio dydis: apie 175*106.5*11mm/6.89*4.19*0.43 į

Produkto svoris: apie 110g

Taikoma scenarijus: lovos, miegamojo, biuro, bendrabutis ir pan.

Pakavimo Sąrašas:

Sieniniai talpinimo*1

Dvipuse Lipnia*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai