Mielas Triušis Pleistrai Animacinių filmų Pleistras Lipdukai Drabužių, Siuvinėjimas Parcheso Para Ropa Geležies lipnios Brdados Coudre Swe

Mielas Triušis Pleistrai Animacinių filmų Pleistras Lipdukai Drabužių, Siuvinėjimas Parcheso Para Ropa Geležies lipnios Brdados Coudre Swe

p36311

Nauja

Yra sandėlyje

€1.20 €1.03
Vnt.

Žymos: pleistras, katė pleistras, medžiaga lipdukas, lydieji pleistras, lokys pleistras, embroid pleistras, mielas pleistras, pleistras "velcro", hyoga, vyras sekso marškinėliai.

Mielas animacinių filmų siuvinėjimo lipdukai gali būti tiesiogiai perkeliami į mobiliuosius telefonus, vadovai, dienoraščiai ir kiti daiktai, labai stilingas ir gražus, ir gali padaryti, plaukų aksesuarai, sagės ir kiti priedai.

Pleistrai yra naudojama papuošti elementus, kad reikia būti išvalytos.Rekomenduojama siūti ir sustiprinti juos apsaugoti juos nuo kritimo iš po plovimo.

Dėl įtakoja fotografavimo šviesos, ten gali būti nežymūs spalvų skirtumai, ir įvairių ekranus gali pamatyti skirtingų spalvų.

Instrukcijos

☺ Tiesiogiai pasta

☺Geležies armatūra (Po skalbykla, yra įterptas, gali pakoreguoti geležies iki 150 ° C, siekiant išvengti siuvinėjimo siūlus nuo svilėsių iki aukštos temperatūros.Padengti siuvinėjimo pleistras su medvilniniu audiniu.Pakartokite lyginimo 10-15 sekundžių ir laukti, kol aušinimo pasiekti tvirtą poveikis

☺Adata sustiprinimas (pasirinkite kelis taškus, armavimo su adata, siūlai po įklijuoti.Lygus ar šiurkštus audiniai yra rekomenduojama būti sustiprintas su adata, siūlai)

☺Palikti jį su mama. (Ei)

Apie saugumą

①Follow instrukcijas, prašome atkreipti dėmesį į geležies temperatūra

②Children, prašome užpildyti operacijos, prižiūrimi tėvų

③Those be jokio rankų darbo patirtis turi būti vadovaujamasi atitinkamų asmenų

Draugiškas priminimas

Atkreipkite dėmesį, į parduotuvę, jums patenkinamas produktų, rinkti produktų jums patinka, ir siųsti gražių dovanų po užsakymo.Ne daug iki pabaigos.Tikimės, kad tarnauti jums.linkiu jums laimingo gyvenimo!

Mielas Triušis Pleistrai ,Animacinių Filmų Pleistras Lipdukai Drabužių, Siuvinėjimas, Patch ,Parches Para Ropa .Geležies Ant Pleistro .Lipnios.Parches Bordados.Ecusson A Coudre.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai